ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς και Τάισον στην Τρίπολη ο Δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει χωρίς τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον στην Τρίπολη για τον σημαντικό αγώνα κόντρα στον τοπικό Αστέρα

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (16/12, 17:30).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δύο σημαντικά προβλήματα να διαχειριστεί, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο βασικούς του ποδοσφαιριστές. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν ακολούθησε την αποστολή του Δικεφάλου, αφού συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και κρίθηκε καλύτερο να μην ταξιδέψει στη Τρίπολη.

Διαβάστε επίσης: Επιμένουν στην Ισπανία για Σεβίλλη και Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Επίσης, νοκ-άουτ για την αυριανή αναμέτρηση τέθηκε και ο Τάισον, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και θα προφυλαχτεί. Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από