Άρης: Επέστρεψε μετά από τρεις μήνες ο Ρουπ

Άρης: Επέστρεψε μετά από τρεις μήνες ο Ρουπ

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στην αποστολή, για το αυριανό (17/12) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Λουκάς Ρουπ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη μετά από τρεις μήνες, περίπου, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Η προηγούμενη φορά ήταν στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Ακόμα, νέο πρόσωπο στις κλήσεις του Άκη Μάντζιου και ο Βερστράτε, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Φεράρι, Ματαρίτα, Γκαρθία, Πάβισιτς, Παναγίδης, καθώς και οι Δεληζησης και Σγούρος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. (17/12), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 (πρεμιέρα του β’ γύρου της κανονικής περιόδου).

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Rupp, Djurasek, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγίδης, Ferrari, Manu Garcia, Matarrita, Pavicic (τραυματίες), Δεληζήσης, Σγούρος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ