Παναιτωλικός: Χωρίς τον Τορεχόν η αποστολή για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Παναιτωλικός θα ταξιδέψει χωρίς τον Τορεχόν στην Αθήνα για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, επιστρέφουν στην αποστολή των Αγρινιωτών οι Μαλής και Μαυρίας

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (7/1, 17:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

O Γιάννης Πετράκης έκανε γνωστή την αποστολή των Αγρινιωτών, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη επί του Πανσερραϊκού με 3-2 όπου ο Αργεντινός μέσος σημείωσε χατ-τρικ. Ο 26χρονος άσος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για την αυριανή αναμέτρηση. Επίσης δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα οι μακροχρόνια τραυματίες Ντίας, Μπακάκης αλλά και ο τιμωρημένος Μπρούνο Ντουάρτε.

Διαβάστε επίσης: Επανέρχεται για Παλομίνο ο Ολυμπιακός – Τι λένε στην Ιταλία

Αντίθετα τα «καναρίνια» μπορούν να υπολογίζουν κανονικά στις υπηρεσίες των Χουάνπι, Μαλή και Μαυρία, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Αναλυτικά η αποστολή των «κυανοκίτρινων»: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου, Μπαλντασάρα.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από