Επανέρχεται για Παλομίνο ο Ολυμπιακός – Τι λένε στην Ιταλία

Επανέρχεται για Παλομίνο ο Ολυμπιακός – Τι λένε στην Ιταλία

Ο Ολυμπιακός φέρεται να κοιτάζει ξανά την περίπτωση του Χοσέ Παλομίνο για το κέντρο της άμυνας του - Τι αναφέρουν πληροφορίες από την Ιταλία για τον στόπερ της Αταλάντα

O Ολυμπιακός «σκανάρει» την αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, οι περιπτώσεις που παρακολουθούν οι ερυθρόλευκοι είναι αρκετές, ενώ επανήλθε ακόμη μια, που είχε απασχολήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Ο λόγος φυσικά για τον Χοσέ Παλομίνο της Αταλάντα, που είχε γραφτεί πριν μερικούς μήνες για τους Πειραιώτες και σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι ξανά στο… κάδρο για την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Διαβάστε επίσης: Τι ετοιμάζει ο Καρβαλιάλ για την ΑΕΚ – Πάει για βασικός ο Ναβάρο

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να ακούγονται αρκετά ονόματα για το κέντρο της άμυνας των ερυθρόλευκων, όμως στη γειτονική χώρα υπάρχουν πληροφορίες για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό των «μπεργκαμάνσκι».

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται ο Παλομίνο αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά και στον Καρβαλιάλ και θέλουν πολύ τον Αργεντίνο αριστεροπόδαρο στόπερ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αταλάντα, στην οποία παίζει εδώ και μία ολόκληρη 7ετια. Φέτος, όμως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Τζιανπέρο Γκασπερίνι έχοντας μόλις τέσσερις συμμετοχές στα πόδια του (τελευταία πριν λίγες ημέρες στο 3-1 επί της Σασουόλο για το Κύπελλο, μπαίνοντας αλλαγή στο 80’).

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο βασικός και αναντικατάστατος κεντρικός αμυντικός στα καλύτερα χρόνια της ομάδας στη σύγχρονη ιστορία της, έχοντας σε όλο αυτό το διάστημα 223 συμμετοχές με 9 γκολ και 5 ασίστ. Την ίδια ώρα διαθέτει κοινοτικό (βουλγάρικο) διαβατήριο, καθώς έπαιζε στη Λούντογκορετς, από την οποία τον είχε αγοράσει η Αταλάντα με 4,7 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017.

Ο Παλομίνο είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από την Αταλάντα, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν θα ανανεωθεί. Ο Παλομίνο είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής και έχει κάνει καλό όνομα με αποτέλεσμα, εκτός από τον Ολυμπιακό που κοιτάζει ξανά την περίπτωση του, να έχει απασχολήσει κι άλλες ομάδες.

Λέγεται μάλιστα πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Σαλερνιτάνα, που «καίγεται» για ενίσχυση ειδικά στην αμυντική της γραμμή, για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Για αυτό τον λόγο είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη και περιμένει την απάντηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ