Ίντερ – Ελλάς Βερόνα 2-1: Λύτρωση με Φρατέζι στο 94′ για τους «Νερατζούρι»

Ίντερ – Ελλάς Βερόνα 2-1: Λύτρωση με Φρατέζι στο 94′ για τους «Νερατζούρι»

Απίθανο φινάλε στο «Μεάτσα», με την Ίντερ να προηγείται 2-1 της Βερόνα στο 94’ να δείχνει πως κλειδώνει τη νίκη, αλλά το χαμένο πέναλτι του Ανρί στο 100’ για τη Βερόνα της έδωσε το «τρίποντο».

Η Ίντερ επικράτησε της Βερόνα με 2-1, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με την Τζένοα και παρέμεινε στην κορυφή της Serie A, με 12/13 νίκες της φετινή σεζόν και τον «τίτλο» του πρωταθλητή χειμώνα.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες μόλις στο 13′ πήρε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και με άψογο τελείωμα, άνοιξε το σκορ. Στο 74′ ο Τομάς Ανρί βρήκε τη μπάλα στην κίνηση, μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά για την ισοφάριση.

Διαβάστε επίσης: Το αμερικανικό όνειρο του Βεζένκοφ έχει (ως τώρα) μόνο έναν κερδισμένο

Το τελευταίο 15λεπτο ήταν πραγματικό… θρίλερ. Ο Φρατέσι πήρε το ριμπάουντ μέσα στην μικρή περιοχή μετά από σουτ του Τσαλχάνογλου και έστειλε από κοντά την ομάδα του στο +5 από τη Γιουβέντους, παραμένοντας στην κορυφή της Serie A.

Στο 100′(!) η Βερόνα έχασε πέναλτι μετά από υπόδειξη του VAR, με τον Ανρί που είχε σκοράρει νωρίτερα και δεν μπόρεσε να δώσει έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του που παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη.

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ (83′ Φρατέζι), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (61′ Νταρμιάν), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν (83′ Σάντσες), Αουγκούστο (72′ Ντιμάρκο), Τουράμ (72′ Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσατσούα, Κόπολα, Μανιάνι, Ντόιγκ (73′ Καμπάλ), Ντούντα, Σουσλόφ, Ενγκόνγκε, Φολορούνσο, Εμπουλά (46′ Λάζοβιτς), Τζούριτς (73′ Ανρί)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ