Άρης: Με Νταρίντα, Τζούρασεκ και Σαβέιρο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με τρεις αλλαγές παρατάσσει την ομάδα του στο σημερινό (19.30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων.

Ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να κάνει τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα του σημερινού (7/1) εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σε σχέση με την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα ο Τζούρασεκ πήρε τη θέση του Πάρδο, ο Νταρίντα του Σαμόρα, ενώ ο Σαβέιρο αντικατέστησε τον Παναγίδη.

Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντογια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Πλάθα: «Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός – Είναι απίθανο να κερδίσεις με τόσο κακά ποσοστά ευστοχίας»

Οι Ζουλ και Τζούρασεκ θα αγωνιστούν στα χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι : Χουτεσιώτης, Φεράρι, Ρόουζ, Ντουκουρέ, Γκαρθία, Πάρδο, Σαμόρα, Φετφατζίδης και Παναγίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από