ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Απόψε είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ματς της Θεσσαλονίκης! Στα… δύο χωρισμένη η πόλη, με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30).

Σαν φωτεινός σηματοδότης αναβοσβήνει το «πρέπει» πάνω από το στρατόπεδο του Άρη. Από απίθανη… αυτοκτονία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» προέρχονται οι «κίτρινοι», που εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις. Παρόλο που πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα του Ακη Μάντζιου, κατάφερε να αποχωρήσει με σκυμμένο το κεφάλι: Ηττα με 3-2 και έντονος προβληματισμός στο στρατόπεδο των «κιτρίνων». Ακολούθησαν συζητήσεις επί συζητήσεων μεταξύ των αρχηγών και του Θεόδωρου Καρυπίδη, με τον κόσμο να περιμένει αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 24 πόντους ο Άρης, νιώθει την καυτή ανάσα του Αστέρα (23 π.). Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βέλεθ, Βερστράτε, Ρουπ, Μενέντες, Ματαρίτα και επτά ακόμη, ενώ ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τόσο τον Ροζ, όσο και τον Φετφατζίδη. «Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι πρώτος στη βαθμολογία. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Ένα ντέρμπι ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ, όμως, είναι κάτι διαφορετικό. Είναι μια κατηγορία μόνο του αυτό το παιχνίδι. Δεν ενδιαφέρει σε ποια κατάσταση είναι κάθε ομάδα. Είναι καθαρά θέμα ημέρας και πόσο κάθε ένας από τους δύο αντιπάλους θέλει τη νίκη. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα είναι πολύ διαφορετική σε αυτό το παιχνίδι! Έχουμε δείξει στα ντέρμπι ότι είμαστε πολύ διαφορετικοί από τα υπόλοιπα παιχνίδια σε ό,τι αφορά στη νοοτροπία μας. Πρέπει να βγάλουμε εγωισμό και αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ», δήλωσε για το σημερινό ντέρμπι με τους «ασπρόμαυρους» ο προπονητής των γηπεδούχων.

Από την άλλη, η μία εντυπωσιακή παράσταση διαδέχεται την άλλη για τον ΠΑΟΚ. Τρελαίνει κόσμο η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες και τον ΟΦΗ (4-0). Δεν το… κουνάει από την κορυφή της Super League ο ΠΑΟΚ, έχοντας συγκεντρώσει 38 πόντους σε 16 αγωνιστικές. Δήλωση τίτλου θέλει να κάνει ο δικέφαλος του βορρά, βυθίζοντας στην εσωστρέφεια τον συμπολίτη του. Ξανά στις επάλξεις ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ εκτός βρίσκονται μόνο οι Τροόστ Εκόνγκ και Αλί Σαμάτα που έχουν υποχρεώσεις με τις χώρες του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ