Άρης: Ερωτηματικά για το κέντρο της άμυνας ενόψει Πανσερραϊκού

Ο Μάντζιος ξεκινάει τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα του σαββατιάτικου (3/2) εκτός έδρας αγώνα στις Σέρρες, τον οποίο δύσκολα θα προλάβει ο Φαμπιάνο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ρόουζ.

Ο Άρης επικεντρώνει την προσοχή του στο εκτός έδρας σαββατιάτικο (3/2) παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, καθώς θέλει τη νίκη, προκειμένου να μη χάσει την επαφή του με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ο Άκης Μάντζιος θα ξεκινήσει τις δοκιμές σε ότι αφορά το βασικό σχήμα, με το μεγάλο ερωτηματικό να αφορά το κέντρο της άμυνας.

Ο Φαμπιάνο πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση, καθώς δεν έχει ξεπεράσει, πλήρως τη διάταση. Ακόμα, αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων παραμένει και ο Ρόουζ. Αν δεν προλάβει ο Γάλλος στόπερ, τότε ή θα ξεκινήσει ως παρτενέρ του Φαμπιάνο ο Βέλεθ, ή ο Οντουμπάζιο.

Διαβάστε επίσης: Οι εμφανίσεις του Καμπράλ στο Κόπα Άφρικα… οδηγός για την συνέχεια στον Ολυμπιακό (pic, vid)

Ο τελευταίος θα είναι μια από τις αρκετές επιστροφές στην ενδεκάδα του Άρη, μαζί με τους Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Μοντόγια, Βερστράτε , Νταρίντα και Κουέστα. Τέλος, το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αναμένεται να κάνει και ο νεοαποκτηθείς Μπενέτ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από