Άρης: Με απουσίες, εκπλήξεις και επιστροφές κόντρα στην ΑΕΚ

Η ομάδα του Μάντζιου θα παραταχθεί χωρίς τον Κουέστα που ταλαιπωρείται από ίωση, ο Φατόρε θα ξεκινήσει αντί του Οντουμπάζιο, ενώ επιστρέφουν στην ενδεκάδα του σημερινού (21/4, 19.30) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ οι Σαμόρα, Μορόν, Νταρίντα και Γκαρθία.

Έξι αλλαγές κάνει στην ενδεκάδα ο Άκης Μάντζιος, στο σημερινό (21/4, 19.30) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε σχέση με το εκτός έδρας της προηγούμενης αγωνιστικής, απέναντι στην ίδια αντίπαλο. Ο Χουτεσιώτης θα πάρει τη θέση του Κουέστα, που ταλαιπωρείται από ίωση, έκπληξη αποτελεί η παρουσία του Φατόρε αντί του Οντουμπάζιο, ενώ επιστρέφουν και οι Σαμόρα, Νταρίντα, Γκαρθία και Μορόν.

Ο Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη. Ο Φατόρε θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Βερστράτε και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Παναγίδης θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαμόρα στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Κυριαζής, Τζούρασεκ, Φαμπιάνο, Ζουλ, Οντουμπάζιο, Σαβέιρο, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης και Δεληζήσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από