Πλήγμα στην Τότεναμ: Τέλος η σεζόν για Ουντότζι

Πλήγμα στην Τότεναμ: Τέλος η σεζόν για Ουντότζι

Ο Ντέστινι Ουντότζι υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αριστερό τετρακέφαλο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

«Πλήγμα» αποτελεί για την Τότεναμ ο τραυματισμός του Ντέστινι Ουντότζι, καθώς ο λονδρέζικος σύλλογος επιβεβαίωσε σήμερα (21/4) ότι ο Ιταλός αριστερός μπακ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 21 ετών διεθνής υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αριστερό τετρακέφαλο, ύστερα από τον τραυματισμό που υπέστη σε προπόνηση μέσα στην εβδομάδα. «Ο αμυντικός θα συνεχίσει την αποκατάστασή του με το ιατρικό επιτελείο μας και αναμένεται να ενταχθεί εκ νέου στην ομάδα στη διάρκεια της προετοιμασίας» αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωσή τους οι «πετεινοί».

Διαβάστε επίσης: Η επιμονή, η στήριξη και η δικαίωση

Η Τότεναμ, η οποία είναι πέμπτη στην κατάταξη της Premier League και δίνει «μάχη» για την έξοδο στο Champions League με την τέταρτη Άστον Βίλα, υποδέχεται την επόμενη Κυριακή (28/4) την Άρσεναλ, στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου.

Ο Ουντότζι έχει «γράψει» 30 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν για λογαριασμό της ομάδας του Άγγελου Ποστέκογλου, με απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ. Με καταγωγή από τη Νιγηρία, αλλά γεννημένος στη Βερόνα, έκανε ντεμπούτο στην εθνική ανδρών Ιταλίας τον περασμένο Οκτώβριο και μετράει πλέον τρεις συμμετοχές στη «σκουάντρα ατζούρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ