LIVE Γιάγια Τουρέ: Δεν μπορώ να περιμένω…

Τo10.gr βρίσκεται στην Πλατεία Αλεξάνδρας και μεταδίδει live την υποδοχή των οπαδών του Ολυμπιακού στον σπουδαίο παικταρά!

Ο Γιάγια Τουρέ επιστρέφει στο σπίτι του και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει κατακλύσει την Πλατεία Αλεξάνδρας για να υποδεχθεί και να αποθεώσει τον Ιβοριανό μέσο! Η επιστροφή του Αφρικανού άσου έχει προκαλέσει παροξυσμό στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους φιλάθλους να του ετοιμάζουν «θρυλική» υποδοχή!

Ο κόσμος των Πειραιωτών είχε μαζευτεί από νωρίς έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας, για να υποδεχθεί τον σπουδαίο Γιάγια Τουρέ, που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που έκανε την οικονομική υπέρβαση και έφερε στο λιμάνι έναν σπουδαίο παικταρά, παγκοσμίου βεληνεκούς!

To10.gr βρισκόταν από νωρίς στην Πλατεία Αλεξάνδρας και έδωσε τη δυνατότητα να δείτε live την υποδοχή των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγαπημένο τους, Γιάγια Τουρέ, που επιστρέφει στην Ελλάδα για να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

LIVE ενημέρωση:

18:00: Ο Γιάγια Τουρέ έφτασε στην Ελλάδα, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, να υποδέχεται τον Αφρικανό μέσο. Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος».

18:25: Ο κόσμος του Ολυμπιακού αρχίζει να μαζεύεται σιγά σιγά στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να υποδεχθεί τον σπουδαίο σούπερ σταρ, που έφερε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός.

18:40: Ολο και περισσότερος κόσμος φτάνει στα γραφεία της ΠΑΕ, με τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους να ετοιμάζουν «θρυλική» υποδοχή στον διεθνή άσο.

19:00: Η μεταγραφή του Τουρέ έχει προκαλέσει παροξυσμό στο εσωτερικό του συλλόγου. Οι οπαδοί των Πειραιωτών περιμένουν πως και πώς την άφιξή του στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Διαβάστε ΕΔΩ το σχόλιο του Χριστόφορου Ευαγγελάτου για τη σπουδαία μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ. «Η απόκτηση του Τουρέ ανεβάζει επίπεδο τους ερυθρόλευκους και δίνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία δύναμη της χώρας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

19:10: Μετά την Πλατεία Αλεξάνδρας ο Γιάγια Τουρέ αναμένεται να πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:30), για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

19:20: Συνεχίζεται η προσέλευση, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ανυπομονούν για την άφιξη του Γιάγια Τουρέ.

19:30: Πλήθος κόσμου στην Πλατεία Αλεξάνδρας.  Ο κόσμος των Πειραιωτών δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για τον Αφρικανό σούπερ σταρ.

19:45: Αρχίζει να… ζεσταίνεται η ατμόσφαιρα, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να έχουν κατακλύσει τα γραφεία της ΠΑΕ.

20:00: Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται η άφιξη του Γιάγια Τουρέ, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να αρχίζουν τα συνθήματα.

20:10: Έφτασε ο Τουρέ! ΧΑΜΟΣ στην Πλατεία Αλεξάνδρας! 

Δείτε βίντεο από τα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από