Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Σβιντέρσκι

Το πρώτο του μεταγραφικό απόκτημα για το 2019 έρχεται την Παρασκευή (18/1) και είναι ο Πολωνός Κάρολ Σβιντέρσκι.

Μετά το ναυάγιο που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις με την Γουλβς, για τον Λέο Μπονατίνι, ο ΠΑΟΚ, κινήθηκε αστραπιαία κλείνοντας τον 22χρονο επιθετικό της Γιαγκελόνια, Κάρολ Σβιντέρσκι.

Στον Δικέφαλο, βρήκαν στο πρόσωπο του Πολωνού επιθετικού όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλουν να προσδώσουν στην ομάδα, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε το νεαρό της ηλικίας του. Στον ΠΑΟΚ μεσούσης της χρονιάς αποφάσισαν να αλλάξουν το μεταγραφικό τους πλάνο αφήνοντας στην άκρη γνωστά ονόματα στο ποδοσφαιρικό χάρτη, πηγαίνοντας σε κάτι διαφορετικό στα λεγόμενα «next big thing», του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι, που βρέθηκε στα υπόψιν της Τζένοα, αλλά και μια ανάσα από την Στουτγκάρδη, συμφώνησε σε όλα με τους Ασπρόμαυρους και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη

την Παρασκευή. Ο Πολωνός επιθετικός αναμένεται να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, να ανακοινωθεί και επίσημα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Στο Δικέφαλο κλείνουν την υπόθεση φορ και πλέον στρέφονται σ’ αυτή του χαφ που θα αναζητήσουν κάτι καλό και δυνατό από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από