ΠΑΟΚ: Παίρνει Σβιντέρσκι για την επίθεση

ΠΑΟΚ: Παίρνει Σβιντέρσκι για την επίθεση

Ο 22άχρονος επιθετικός της Γιαγκελόνια στο «σημάδι» του ΠΑΟΚ. Έχει φέτος 9 γκολ και έρχεται για αντι-Πρίγιοβιτς.

Κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 22χρονου επιθετικού της Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, Κάρολ Σβιντέρσκι, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψαν το βράδυ της Τρίτης δημοσιεύματα από την Πολωνία.

Ο νεαρός φορ τη φετινή σεζόν έχει πετύχει 9 γκολ (8 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο Πολωνίας) σε 23 συνολικά συμμετοχές, ενώ την περσινή σεζόν σκόραρε 5 φορές σε 34 παιχνίδια.

Ο Σβιντέρσκι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των Ελπίδων της Πολωνίας (έχει περάσει και από τις μικρότερες ηλικιακά εθνικές ομάδες της χώρας του) και από το 2014 είναι μέλος της Γιαγκελόνια προερχόμενος από την UKS SMS Lodz.

Έχει ύψος 1,84 και είναι αριστεροπόδαρος. Με το στιλ του να παραπέμπει περισσότερο σε έναν σύγχρονο φορ που μπορεί να παίξει και μέσα αλλά και έξω απο το «κουτί» και λιγότερο σε αυτό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ή και του Μπονατίνι που μέχρι πριν απο μερικές ώρες θεωρούνταν ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Σέρβου.

Ο ΠΑΟΚ ελέγχει ούτως ή άλλως την Πολωνική αγορά τα τελευταία χρόνια. Το μυστικό για τον Ζβιντέρσκι είναι πως έχει συμβόλαιο ως το τέλος του 2019. Άρα το αντίτιμο για τη μεταγραφή του μέσα στον μήνα, θα είναι ένα πολύ μικρό ποσό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ