Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο επιθετικός που φέρνει ο Ρόκα (vds)

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μπενφίκα για τον εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου Τανζανού στράικερ, Σιμόν Εμσουβά.

Ο Τσάβι Ρόκα κινείται για να ενισχύσει την επίθεση και τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, αναζητώντας δανεικούς μέχρι τον Ιούνιο. Μετά τον Μανού Μορλάνες και τον Γκιόργκι Παπουνασβίλι, ακόμα ένας από την Ιβηρική φέρεται να απασχολεί τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή.

Αυτός είναι ο 26χρονος επιθετικός, Σιμόν Εμσουβά… Ο Τανζανός επιθετικός αγωνιζόταν στο Μαρόκο με την Difaa El Jadida και σύμφωνα με τις δηλώσεις του μάνατζερ του στην αφρικανική χώρα, θα πάρει μεταγραφή στη Μπενφίκα. Όμως, για τους επόμενους έξι μήνες δεν θα εγκατασταθεί στη Λισαβόνα, αλλά στην Αθήνα. Γιατί όπως δήλωσε ο ατζέντης του, ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον παίκτη με εξάμηνο δανεισμό.

Ο Εμσουβά γεννήθηκε στην πόλη Νταρεσαλάμ της Τανζανίας στις 2 Οκτωβρίου του 1993. Έχει ύψος 1,75μ. και αγωνίζεται στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης. Έχει χρηστεί 49 φορές διεθνείς και έχει σκοράρει 6 γκολ. Με την Difaa στο Μαρόκο έπαιξε σε 67 παιχνίδια, σκοράροντας 28 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ.

Δείτε την ανάρτηση για τον δανεισμό του Εμσουβά στον Παναθηναϊκό…

«Ο 26χρονος Τανζανός επιθετικός της Difaa El Jadida από το Μαρόκο, Σιμόν Εμσουβά, θα πάρει μεταγραφή στην Μπενφίκα. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας θα τον παραχωρήσει δανεικό για έξι μήνες στον Παναθηναϊκό. Την πληροφορία αποκάλυψε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Γιόνας Τιμπορόχα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Τανζανίας, U FM 107,3».

Δείτε τον Σιμόν Εμσουβά σε δράση…

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από