Η ισοτιμία ρουβλιού-δολαρίου και το λήξαν «Silver Alert» για τη διοίκηση της Ξάνθης

Η Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση «αλά Πανόπουλου», αλλά το σόου των πρωταγωνιστών της κωμωδίας ξεπερνάει ακόμη και το υποκριτικό ταλέντο του Στηβ Ντούζου.

Ο,τι και να πει κανείς για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι λίγο. Είναι σαν να ζεις μόνιμα σε μια ταινία… βιντεοκασέτας. Μια κακογυρισμένη κωμωδία, στην οποία υπάρχουν άλλοι που παίζουν τον Στάθη Ψάλτη κι άλλοι που παριστάνουν τη… Βίνα Ασίκη.

Η τριγωνική σχέση ΠΑΟΚ – Ξάνθης – Οικογένειας Σαββίδη, είναι το σίκουελ της ανεπανάληπτης ταινίας «Φωνάζει ο Κλέφτης». Οχι με τον Ντίνο Ηλιόπουλο. Αλλά με πρωταγωνιστές τον Ιβάν Σαββίδη, τον Μάκη Γκαγκάτση, τον Ιωάννη Καλπαζίδη, τον Χρήστο Πανόπουλο και μια πλειάδα «ηθοποιών», που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να αποδείξουν ότι το υποκριτικό ταλέντο του Στηβ Ντούζου, ωχριά μπροστά τους. Ετοιμοι για Μπρόντγουεϊ.

Μία ημέρα μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη και ενώ εδώ και 2,5 μήνες η (στα χαρτιά) διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη αναζητούνταν, τσουπ, να σου πετάχτηκε μια ανακοίνωση από τον «Ροζ Πάνθηρα» της ακριτικής ομάδας. Μια ανακοίνωση… ενόχλησης, για τα ρούβλια που πέταξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης.

«Ωραία οργάνωση. Να σας “χαίρεστε”. Ο νόμος του δυνατού. ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΟΛΑΡΙΑ… Ή ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ Ο,ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ… Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ…», ανέφερε η εμπνευσμένη ανακοίνωση της ακριτικής ΠΑΕ. Μια ανακοίνωση που φέρει φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του εμπνευσμένου ρήτορα Χρήστου Πανόπουλου.

Ο οποίος είχε πάει για κυνήγι άγριας πεταλούδας τις ημέρες της εκδίκασης της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας από την ΕΕΑ και δεν πρόφτασε να παραστεί. Ούτε και για την καραμπινάτη παρανομία της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος πρόλαβε να απολογηθεί. Βλέπετε, προετοιμάζεται για το κυνήγι μονόκερου, που ξεκινάει σύντομα.

Βεβαίως, από την ανακοίνωση της Ξάνθης, προκύπτουν κάποιες πολύ σημαντικές απορίες. Οι οποίες πρέπει να απαντηθούν. Οχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην νομίζει κανείς ότι η Ξάνθη είναι ομάδα εξαρτημένη από ρούβλια και πιστολάδες ιδιοκτήτες. Προς θεού. Δεν γίνονται αυτά πουθενά…

Καλείται, λοιπόν, η (όποια) διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθης επιθυμεί, να λύσει τις εξής απορίες:

* Πού (και…τι) κυνηγούσε όλο αυτό το διάστημα ο Χρήστος Πανόπουλος και δεν είχε σήμα το κινητό του, για να δει ότι τον έψαχναν.

* Γιατί ο ανιψιός του Ιβάν, Ιωάννης Καλπαζίδης δεν του έστελνε ένα μήνυμα στο κρυφό γκρουπ που έχουν στο viber, για να τον ενημερώσει ότι είχε βγει «Silver Alert».

* Η ανακοίνωση γράφτηκε σίγουρα από τον Πανόπουλο. Αλλά από πού έγινε η «παραγγελιά»; Από τη Θεσσαλονίκη ή τα Πηγάδια; Από την RFA, την DIMERA, την BELTERRA, την PARALOT ή κάποια άλλη εταιρεία της «φαμίλιας»;

* Με ποια ισοτιμία ρουβλιού – δολαρίου θα επιστρέψει τα λεφτά η ΠΑΕ Ξάνθη;

* Σε βαλίτσα, σε σακ βουαγιάζ ή μέσω τράπεζας; Και μέσω ποιας εταιρείας;

* Θα πουλήσει κάποιο ακόμη περιουσιακό στοιχείο της Ξάνθης στον Καλπαζίδη ο Πανόπουλος; Του έχουν μείνει του ανιψιού κάτι ψιλά από τα πουρμπουάρ στα καφέ του Κιλκίς. Τα έχει κρατήσει για τη βραζιλιάνικη επένδυση το θείου, αλλά στην ανάγκη, θα τα δώσει κι αυτά… Για να επενδύσει.

* Είναι αλήθεια ότι ο Ιβάν ενοχλήθηκε που το πιστόλι του οπαδού του Ολυμπιακού ήταν ψεύτικο;

* Είναι αλήθεια ότι κάποιοι της Ξάνθης μπερδεύτηκαν και έσκυψαν να πάρουν τα (ψεύτικα) ρούβλια στο Καραϊσκάκη;

Σημαντικά ερωτήματα, που η διοίκηση της Ξάνθης -όποια θέλει, δεν κάνουμε διακρίσεις εμείς- πρέπει να απαντήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από