Ολυμπιακός – Μπρέσια 5-8: Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα (vid)

Ο πολύ κακός επιθετικά για ένα ημίχρονο Ολυμπιακός πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα γνωρίζοντας την ήττα με 5-8 από την Μπρέσια στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του πρώτου ομίλου του Len Champions League.

Πληρώνοντας το κακό του ξεκίνημα ο Ολυμπιακός γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Μπρέσια με 5-8 στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου του Len Champions League.

Πολύ κακοί επιθετικά οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφερε να σκοράρουν, στα δύο πρώτα οκτάλεπτα. Συγκινητικός Φιλίποβιτς ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα και ήταν αυτός που πήρε από το χεράκι τον Ολυμπιακό στην αντεπίθεση του τέταρτου οκταλέπτου.

Στην δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός πλέον με 16 βαθμούς, στην πρώτη η Μπρέσια που ξέφυγε στους 23.

Η Μπρέσια κατάφερε να προηγηθεί με το καλημέρα της αναμέτρησης με τον Πρεσούτι να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι για το 0-1 στα 7.45. Στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο δεν είχαν με το μέρος τους την τύχη, μιας και Φουντούλης(2) και ο Φιλίποβιτς σημάδεψαν το δοκάρι. 

Οι Ιταλοί βγάζοντας καλές άμυνες και βγαίνοντας στην αντεπίθεση βρήκαν και δεύτερο τέρμα στην λήξη του πρώτου οκταλέπτου με τον Πρεσούτι να κάνει το 0-2 στα 1.30 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Γενηδούνια στα 5.19 ωστόσο το τέρμα του δεν μέτρησε. Ο Λάζιτς έκανε πιο δύσκολη την συνέχεια για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κάνοντας το 0-3 στα 3.45. 

Η Μπρέσια συνέχισε να παίζει πολύ έξυπνα και πέτυχε γκολ στην πρώτη της επίθεση στο γ’ οκτάλεπτο με τον Λουόνγκο να κάνει το 0-4 στα 7:33. Ο Ολυμπιακός βρήκε το πρώτο του γκολ στο σημερινό παιχνίδι με τον Δερβίση, στα 6:07, να κάνει το 1-4 με ένα πολύ δυνατό σουτ και να νικάει για πρώτη φορά τον Τεσάνοβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν νευρικοί στις επιθέσεις και έχαναν συνεχόμενες επιθέσεις, με τα νεύρα να τους κυριεύουν. Ο Λουόνγκο και πάλι σκόραρε για την Μπρέσια, κάνοντας το 1-5 στα 3:07, με ένα ωραίο σκαστό σουτ, νικώντας τον Μπίγιατς.

Ο Ολυμπιακός, συνέχισε να αστοχεί στην επίθεση, με τον Τεσάνοβιτς να είναι σε καταπληκτικό βράδυ και να αποκρούει τα… πάντα. Οι Ιταλοί το εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν το 1-6 με τον Αλεσιάνι στα 0:33, παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός, με την πλάτη, στον τοίχο, κατάφερε να κάνει το 2-6 με γκολ του Φιλίποβιτς στα 0:15, μειώνοντας στα τέσσερα γκολ την διαφορά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την αντεπίθεση τους στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο με ηγέτη τον Φιλίποβιτς, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου. Ο Σέρβος έκανε το 3-6 με τον ίδιο να πετυχαίνει ακόμη ένα τέρμα για το 4-6, ωστόσο αντέδρασαν και κόντρα στην ροή του αγώνα έκαναν το 4-7 με τον  Λουόνγκο στα 5:28, παίρνοντας πάλι προβάδισμα τριών γκολ.

Ο Λάζιτς έκανε το 4-8 στα 3:27, μετά από μια λανθασμένη αποβολή των διαιτητών εις βάρος των «ερυθρόλευκων», η οποία ανανέωσε την επίθεση των Ιταλών, οι οποίοι σκόραραν. Ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ στην αμέσως επόμενη επίθεση και έκανε το 5-8 με γκολ του Γενηδουνιά στα 3:04 με ένα πολύ μακρινό σουτ, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-1, 2-3, 3-2

Περισσότερα σε λίγο

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από