Ραντνίτσκι – Ολυμπιακός 10-10: Έπαθε μπλακ-άουτ στην επίθεση, αλλά πήρε την ισοπαλία

Ο Ολυμπιακός έμεινε δίχως στο για 15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, πήγε να χάσει το παιχνίδι, όμως μπόρεσε να πάρει την ισοπαλία μένοντας στο 10-10 με τη Ραντνίτσκι.

Ένα δικό του παιχνίδι παραλίγο να χάσει ο Ολυμπιακός, που εν τέλει έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς στο Κραγκούγιεβατς αρκέστηκε στην ισοπαλία με σκορ 10-10 απέναντι στη Ραντνίτσκι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του LEN Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετικοί στα δύο πρώτα οκτάλεπτα παίρνοντας στο ημίχρονο διαφορά τεσσάρων γκολ (8-4). Ωστόσο από την εκκίνηση της τρίτης περιόδου και για 15 λεπτά έπαθε ένα απίστευτο μπλακ-άουτ, δέχθηκε ένα σερί 6-0 και στο τελευταίο λεπτό μπόρεσε να βρει δύο γκολ για να πάρει την ισοπαλία.

Το ματς ξεκίνησε με τη Ραντνίτσκι να σκοράρει πρώτη με τον Ουκρόπινα, ωστόσο η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση. Αρχικά ο Γενηδουνιάς έκανε το 1-1 και ελάχιστα αργότερα ο Φουντούλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 2-1. Ο Παπαναστασίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 για να μειώσει σε 3-2 ο Μπράνκοβιτς. Το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε το 5-2 με γκολ των Μουρίκη και Φουντούλη.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στο 6-2 με τον Μπούσλιε όμως οι Σέρβοι βρήκαν δύο σερί τέρματα και μείωσαν σε 6-4. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και με δύο δικά του συνεχόμενα γκολ των Γενηδουνιά και Παπαναστασίου έφτασαν στο 8-4 που ήταν και το αποτέλεσμα της περιόδου.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν πολύ κακό για τον Ολυμπιακό που δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς συνέχιζε να έχει σοβαρά προβλήματα στον παίκτη παραπάνω και δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημά του. Αντίθετα η Ραντνίτσκι βρήκε τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, δύο με τον Ουκρόπινα και μία με τον Λούκιτς για να κάνει το ματς ντέρμπι με το 8-7.

Οι Σέρβοι συνέχισαν να σκοράρουν, κάτι που δεν μπορούσαν οι Ερυθρόλευκοι, και έτσι με άλλα τρία γκολ των Λούκιτς (x2) και Ουκρόπινα μπόρεσα όχι μόνο να περάσουν μπροστά, αλλά και να βρεθούν στο +2 με 10-8. Στο τελευταίο λεπτό ο Ολυμπιακός βρήκε επιτέλους τη λύση, μειώνοντας αρχικά με τον Μουρίκη και στη συνέχεια ισοφαρίζοντας σε 10-10 με τον Φιλίποβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από