O Τσίλιτς έστειλε… σπίτι του τον Μεντβέντεφ (3-0)

Ο Μάριν Τσίλιτς ολοκλήρωσε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο φετινό Roland Garros, επικρατώντας του Ντανίιλ Μεντβέντεφ με 3-0 και αφήνοντας τον Ρώσο εκτός διοργάνωσης.

Έκπληξη πρώτου μεγέθους στο Ρολάν Γκαρός, όπου το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ηττήθηκε με συντριβή στη φάση των «16» από έναν εκπληκτικό Μάριν Τσίλιτς, ο οποίος προκρίθηκε στα προημιτελικά του γαλλικού Όπεν.

Ο Κροάτης, πρώην Νο3 στον κόσμο και νυν Νο20, νίκησε τον Μεντβέντεφ με 3-0, κατακτώντας όλα τα σετ με χαρακτηριστική άνεση: 6-2, 6-3, 6-2, ύστερα από αγώνα διάρκειας μόλις μίας ώρας και 45 λεπτών!

Ο 26χρονος Ρώσος, ο οποίος έφτασε στο Παρίσι με μόνο έναν αγώνα στο χώμα μετά από σχεδόν δύο μήνες χωρίς δραστηριότητα μετά από εγχείρηση για «ελαφρά κήλη» στις αρχές Απριλίου, είχε μέχρι στιγμής περάσει τους τρεις πρώτους γύρους χωρίς να χάσει σετ.

Ο αποκλεισμός του ακολούθησε την άλλη έκπληξη της ημέρας, την ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά, του παγκόσμιου Nο4 και απερχόμενου φιναλίστ στην ίδια διοργάνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από