Μαρία Σάκκαρη – Τατιάνα Μαρία 0-2: Η Σάκκαρη αποκλείστηκε πρόωρα από το Wimbledon

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Τατιάνα Μαρία και αποκλείστηκε πρόωρα από το Wimbledon.

Στον τρίτο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbledon. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-3, 7-5 από την Τατιάνα Μαρία και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η Σάκκαρη «θόλωσε» στο δεύτερο σετ αφού σέρβιρε για να ισοφαρίσει αλλά η Γερμανίδα πήρε τρία γκρέιμ στη σειρά και πανηγύρισε την πρόκριση. Επόμενη αντίπαλος για την 34χρονη η Γέλενα Οσταπένκο.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το Live της αναμέτρησης.

Παίζοντας κοντά στο φιλέ και βρίσκοντας πόντους από το μπάκχαντ, η Μαρία Σάκκαρη έφτασε τρεις φορές σε μπρέικ πόιντ στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά η Γερμανίδα αντίπαλός της κράτησε δύσκολα για το 2-1. Οι δύο τενίστριες κράτησαν στη συνέχεια με την Τατιάνα Μαρία να βρίσκει μπρέικ για το 5-3 και να κλείνει το σετ στο σερβίς της.

Διαβάστε επίσης: Βαρύ πένθος για τη Σάκκαρη: «Έφυγε» από τη ζωή ο παππούς της

Η Γερμανίδα βρέθηκε με διπλό μπρέικ πόιντ στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ. Η Σάκκαρη αντεπεξήλθε και κράτησε το σερβίς της και στη συνέχεια έκανε μπρέικ φτάνοντας στο 2-0.

Η Γερμανίδα κατάφερε να πάρει πίσω το μπρέικ σε κρίσιμο σημείο (9ο γκέιμ) του δεύτερου σετ, στην στιγμή που η Σάκκαρη σέρβιρε για την κατάκτησή του. Η Σάκκαρη είχε δύο ευκαιρίες να κλείσει το σετ στη συνέχεια αλλά η 34χρονη Γερμανίδα ισοφάρισε σε 5-5 και στη συνέχεια έκανε νέο μπρέικ για να κλείσει τον αγώνα στο σερβίς της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από