Σάκκαρη – Χάιβς 2-0: Μπήκε αγριεμένη η Μαρία στο Wimbledon!

Σάκκαρη – Χάιβς 2-0: Μπήκε αγριεμένη η Μαρία στο Wimbledon!

Η Μαρία Σάκκαρη «καθάρισε» σε 79 λεπτά τη Χάιβς με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon

Σχετικά εύκολα η Μαρία Σάκκαρη (Νο.5) επικράτησε της Ζόι Χάιβς (Νο.571) με 2-0 σετ (6-1, 6-4) σε 79 λεπτά αγώνα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα τενίστρια ήταν τέλεια, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της. Σε μόλις 25 λεπτά είχε γίνει το 1-0 στα σετ, με το 6-1 να αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα της αναμέτρησης μέχρι εκείνο το σημείο.

Στο δεύτερο σετ όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Μπορεί να ξεκίνησε με το επιβλητικό 3-0 η Σάκκαρη, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Χάιβς έκανε το πρώτο της break στο ματς μειώνοντας σε 3-1, η Σάκκαρη απάντησε με τον ίδιο τρόπο για το 4-1, η Χάιβς μείωσε σε 4-2 αρκετά δύσκολα, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια ση συνέχεια να κάνει εύκολα το 5-2.

Η Χάιβς όμως δεν τα παράτησε, με την Αυστραλή τενίστρια να κρατά το σερβίς της για το 5-3 και να κάνει break αργότερα μειώνοντας ακόμα περισσότερο (5-4)! Ωστόσο, η εμπειρία της Σάκκαρη «μίλησε» σε αυτό το σημείο, καθώς διατήρησε τη ψυχραιμία της και με break διαμόρφωσε το 6-4 και το τελικό 2-0 στα σετ.

Αντίπαλος στην επόμενη φάση η νικήτρια του ζευγαριού Σαβίλε (Νο.98) – Τόμοβα (Νο.112).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ