Τζόκοβιτς – Κατσάνοφ 2-0: «Για πλάκα» στα ημιτελικά της Αστάνα ο Νόλε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε ακόμα μία εύκολη αναμέτρηση στο Όπεν της Αστάνα, επικρατώντας του Κάρεν Κατσάνοφ με 2-0 (6-4, 6-3), και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Σχεδόν καμία δυσκολία δεν είχε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για να «καθαρίσει» και τον Κάρεν Κατσάνοφ, σε λιγότερο από μία ώρα, με 2-0 σετ (6-4, 6-3) και να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στην Αστάνα.

Ο Νόλε θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (8/10, 15:00) τον Μεντβέντεφ που επικράτησε εύκολα του Μπαουτίστα Αγκούτ (6-1,6-1), για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Θυμίζουμε πως ο Σέρβος συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από το Τελ Αβίβ, όπου την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο tour μετά το Wimbledon.

Διαβάστε επίσης: Αϊζέια Κάνααν: Επιστροφή… στον τόπο του «εγκλήματος» (vid)

Στο 1ο σετ ο Τζόκοβιτς, μπήκε «φουριόζος» στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 3-0, με τον Κατσάνοφ ωστόσο να απαντάει και να ισοφαρίζει σε 3-3. Ο Σέρβος έκανε το break στο 10ο και καταλυτικό game και πήρε το σετ με 6-4. Στο δεύτερο τα πράγματα ήταν ακόμα πιο εύκολα, καθώς προηγήθηκε με 4-1 και στη συνέχεια με 5-3 για να πάρει το 9ο game και να τελειώσει το ματς σε 88′.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών να διεξαχθεί νωρίτερα και θα είναι ανάμεσα στον Αντρέι Ρούμπλεφ και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από