«Σίφουνας» Τσιτσιπάς… καθάρισε τον Χουρκάτς και πέρασε στους «4»! (2-0, vids)

«Σίφουνας» Τσιτσιπάς… καθάρισε τον Χουρκάτς και πέρασε στους «4»! (2-0, vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε ένα εξαιρετικό ματς νίκησε με 2-0 σετ τον Χουρκάτς και πέρασε στα ημιτελικά του τουρνουά της Αστάνα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρούμπλεφ

Ένατος ημιτελικός για τον Στέφανο Τσιτσιπά μέσα στο 2022! Ο Έλληνας τενίστας απέκλεισε τον Χουμπέρτ Χουρκάτς σε ένα συγκλονιστικό ματς με 2-0 σετ (7-6, 6-3) και προκρίθηκε στους «4» του ATP 500 της Αστάνα!

Σε μόλις 1 ώρα και 40 λεπτά ο «Στεφ» πέρασε το εμπόδιο του αξιόμαχου Πολωνού, ο οποίος ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο πρώτο σετ, το οποίο πήγε, μάλιστα, στο tie break! Ένα μόλις break όμως σε ολόκληρο το ματς έφτανε για να πάρει τη νίκη με 2-0 ο Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αύριο Σάββατο (8/10) θα αγωνιστεί στον 9ο ημιτελικό του μέσα στο 2022, καθώς θα αντιμετωπίσει ένα πολύ δύσκολο ματς τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Το πρώτο σετ πραγματικά πήγαινε… game-game, με τους δύο τενίστες να σερβίρουν εξαιρετικά και το σετ να πηγαίνει σε tie break. Εκεί ο Στεφ επικράτησε με 10-8 και αφού έσβησε 5 set point κατάφερε να κάνει το 1-0!

Ο Τσιτσιπάς συνέχισε να είναι τέλειος στο σερβίς του και με συνεχόμενα love service game πήρε το προβάδισμα με 4-3. Σε εκείνο το σημείο ο «Στεφ» έκανε το break (5-3) και στο επόμενο game σέρβιρε ξανά σωστά και κατάφερε με 6-3 να κάνει το 2-0 στα σετ και να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά της Αστάνα!






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ