Αϊζέια Κάνααν: Επιστροφή… στον τόπο του «εγκλήματος» (vid)

Αϊζέια Κάνααν: Επιστροφή… στον τόπο του «εγκλήματος» (vid)

Τις υποχρεώσεις του στην Euroleague ξεκινάει ο Ολυμπιακός στην Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα με τον δικό του Αϊζέια Κάνααν να επιστρέφει στο γήπεδο όπου πέρυσι πρόσφερε αγωνιστικό σόου και «διέταξε» σιωπή....

«Ποδαρικό» στην Euroleague για την σεζόν 2022-2023 θα κάνει ο Ολυμπιακός στην Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα με σκοπό να πιάσει το σχοινί από εκεί που το άφησε πέρυσι. Το παιχνίδι αυτό πέρα από το αγωνιστικό παρουσιάζει ένα εξίσου ενδιαφέρον, που αφορά την σχέση  Αϊζέια Κανααν– Μπαρτσελόνα.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού πέρυσι στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»  με την φανέλα της Ούνιξ Καζάν έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς  έκανε ότι ήθελε με το κοντέρ να γράφει στο τέλος του αγώνα 20 πόντους για τον Αμερικανό γκαρντ ενώ ξέχωρα από τα αγωνιστικά επιτεύγματα, πρωταγωνίστησε σε ένα πρωτοφανές περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα νικήσει ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με ένα τρίποντο περίπου 6 λεπτά πριν από το σφύριγμα της λήξης ο Κάνααν έβαλε την ομάδα μπροστά στο σκορ για 15 πόντους  και τότε γύρισε στην κερκίδα των Μπλαουγκράνα  και «διέταξε» σιωπή.

Αυτό ωστόσο δεν του βγήκε σε καλό καθώς η Μπαρτσελόνα με εκπληκτικό σερί κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (94-94), να πάει την αναμέτρηση στην παράταση και στο τέλος της ημέρας να είναι αυτή η νικήτρια.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο προπονητής των Καταλανών θέλησε να πικάρει τον παίκτη για την χειρονομία του και δήλωσε: «Ήταν μια νεκρή ομάδα, ένας νεκρός προπονητής, ένα νεκρό κοινό. Μέχρι τη στιγμή που ένας παίκτης κάνει αυτή τη χειρονομία και όλο το γήπεδο ξυπνά και ξεσηκώνεται. Το έχει κάνει και άλλες φορές, το είδαμε και στο Τελ Αβίβ. Δε νομίζω ότι είναι μια κακή χειρονομία, θα μπορούσα να την πω και φυσιολογική όταν κερδίζεις με αυτόν τον τρόπο σε ένα γήπεδο όπως το Παλάου»

Μετά τον αγώνα ο ίδιος ο παίκτης έδωσε εκ νέου ραντεβού καθώς πόσταρε στο twitter : «Σκληρή ήττα. Θα αντιδράσουμε σίγουρα. Όσο για μένα, δεν κάνω ποτέ πίσω σε τίποτα και σε καμία πρόκληση. Μόνο ώθηση μού δίνουν. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, θα τα ξαναπούμε!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ