Δίδυμο Τσιτσιπάς – Σάκκαρη στο Hopman Cup (vid)

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι οι δύο συμπατριώτες μας θα αγωνιστούν στο Hopman Cup του 2019, κάτι που είχε προαναγγείλει και η Λένα Δανιηλίδου στη συνέντευξή της στο to10.gr.

Στο Hopman Cup μετά από 17 χρόνια επιστρέφει η Ελλάδα, με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να ετοιμάζονται για… μεγάλα πράγματα!

Οι δύο συμπατριώτες μας θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2019 (31/12 – 6/1) στο Περθ της Αυστραλίας και θα αγωνιστούν δίπλα σε ομάδες όπως οι Φέντερερ-Μπέντσιτς, Ζβέρεφ-Κέρμπερ και Φερέρ-Μουγουρούθα.

Την είδηση της συμμετοχής της Ελλάδας στο Hopman Cup είχε ουσιαστικά προαναγγείλει η Λένα Δανιηλίδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο to10.gr, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα παίξουν μαζί στο Hopman Cup. Είναι μια φοβερή διοργάνωση και είναι ό,τι πιο τέλειο μπορεί να συμβεί για τη χώρα μας. Μακάρι να παίξουν και αλλού μαζί κάποια μικτά διπλά και να τους δούμε και τους δύο να πραγματοποιούν τα όνειρά τους».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μοναδική συμμετοχή της Ελλάδας στο Hopman Cup ήταν το 2002. Τότε είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους η Λένα Δανιηλίδου με τον Βασίλη Μαζαράκη. Είναι μια διοργάνωση στην οποία μετέχουν οκτώ επιλεγμένες ομάδες και οι αγώνες διεξάγονται σε κλειστό γήπεδο και σε σκληρή επιφάνεια.

Δείτε το… τιτίβισμα του Hopman Cup για την ελληνική ομάδα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από