«Επεσε έξω» η φιέστα του Παναθηναϊκού (pics)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά μάλλον οι άνθρωποι του συλλόγου δεν έμειναν και πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου.

Αλλιώς τα περίμεναν στον Παναθηναϊκό και αλλιώς τους ήρθαν.

Παρά την αγωνιώδη προσπάθεια του προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Τριφυλλιού, Δημήτρη Ανδρεόπουλου και του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκη Μαλακατέ, η φιέστα των Πράσινων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα λιγότερων από 4.000 οπαδών του συλλόγου.

Οι Πράσινοι πίστευαν ότι ο κόσμος τους θα δώσει δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Volleyleague στο οποίο θα γινόταν και η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά στην πράξη τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είχε ζητήσει το ματς να γίνει στο ΟΑΚΑ και όχι στη φυσική έδρα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, που είναι το κλειστό του Αγίου Θωμά, αλλά ο κόσμος τελικά δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Τάκη Μαλακατέ, Δημήτρη Ανδρεόπουλου και των παικτών του Τριφυλλιού, με αποτέλεσμα η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου να πραγματοποιηθεί υπό το βλέμμα ελάχιστων οπαδών.

Το 12.000 που περίμενε ο Μαλακατές και είχε ζητήσει ο Ανδρεόπουλος έγινε 4.000, με τις φωτογραφίες των πρακτορείων να δείχνουν τις άδειες κερκίδες του ΟΑΚΑ. Μόνο η θύρα απέναντι από τα επίσημα είχε γεμίσει με οπαδούς, με τα πέταλα, αλλά και θύρες πέριξ της κεντρικής, να έχουν ελάχιστο κόσμο. Σε καμία περίπτωση δεν επετεύχθη ο στόχος της διοίκησης του Τριφυλλιού, με το κάλεσμα να μην αποφέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Μια φιέστα που συνδυάστηκε με την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του Παναθηναϊκού από τον Φοίνικα Σύρου, με τους Πράσινους να συνεχίζουν την αρνητική παράδοση που έχουν κόντρα στους νησιώτες. Ένα παιχνίδι στο οποίο το Τριφύλλι πανηγύρισε μεν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά μάλλον οι άνθρωποι του συλλόγου δεν έμειναν και πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΚΑ, η ενοικίαση του κεντρικού σταδίου, όπου πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι του Τριφυλλιού με τον Φοίνικα, κοστίζει 50.000 ευρώ. (20.000€/μέρα προετοιμασίας και 30.000 €/ημέρα εκδήλωσης).

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είχε ορίσει τιμή γενικής εισόδου 10 €. Εάν παρακολούθησαν το ματς 4.000 οπαδοί, δεν βγήκαν ούτε καν τα έξοδα (σ.σ μαζεύτηκαν 40.000 €), εάν βέβαια οι Πράσινοι νοίκιασαν το κεντρικό γήπεδο με τις τιμές που αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΚΑ…

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από