Παναθηναϊκός: Στέφεται πρωταθλητής στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Στέφεται πρωταθλητής στο ΟΑΚΑ

Απόψε ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Φοίνικα Σύρου για την τελευταία αγωνιστικη της Volley League και στη συνέχεια θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη με 3-1 σετ κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στη Volley League και απόψε υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου (28/4, 19:15) στο ΟΑΚΑ για να γιορτάσει μαζί με τους φίλους της ομάδας την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας για τη Volley League ανδρών που θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει αίτημα για να χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ, ώστε να βρεθούν όσοι περισσότεροι φίλαθλοι του τριφυλλιού στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο οι δύο ομάδες την προσεχή εβδομάδα θα αναμετρηθούν άλλες δύο φορές για τους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, την Πρωτομαγιά και στις 5 Μαΐου.

Ο διεθνής ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Από κει και πέρα για εμάς η Πέμπτη είναι μια ιδιαίτερη ημέρα καθώς θα αγωνιστούμε στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Φοίνικα Σύρου. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας να έρθουν μαζικά και στον συγκεκριμένο αγώνα και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τροπαίου».

Ο λίμπερο του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Βασίλης Καρασαββίδης είπε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος οπότε αυτό που θέλουμε είναι να κλείσουμε με όμορφο τρόπο τη χρονιά. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελέσει την προθέρμανση για το League Cup, οπότε από αυτή την άποψη είναι σημαντικό. Το ουσιαστικό όμως είναι να υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να κλείσουμε τη σεζόν με μία νίκη».
 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ