Το ΟΑΚΑ που έγινε Λεωφόρος και τα έξοδα που δεν… ισχύουν για το βόλεϊ

Το ΟΑΚΑ που έγινε Λεωφόρος και τα έξοδα που δεν… ισχύουν για το βόλεϊ

Η... ιδιαίτερη απόφαση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το μπάσκετ Γυναικών, το κόστος του ΟΑΚΑ και τα έξοδα για το βόλεϊ Ανδρών

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια απόφαση που προκαλεί απορίες ενόψει της έναρξης των τελικών της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι αποφάσισαν να δηλώσουν ως έδρα για τους τελικούς το «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο (Τάφος του Ινδού), παρά το γεγονός πως υπήρχε δέσμευση προς την ΕΟΚ για ενέργειες που θα αναβαθμίσουν το μπάσκετ γυναικών.

Την ώρα λοιπόν που ο Ολυμπιακός όπως είχε συζητηθεί και δεσμευτεί δήλωσε ως έδρα την κεντρική αρένα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, αντί για την Αίθουσα 5, ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια κίνηση που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και απορίες, ενώ τον αφήνει εκτεθειμένο προς την ομοσπονδία.

Το τριφύλλι αν και είχε τη δυνατότητα να διαλέξει το ΟΑΚΑ και παρότι έγιναν συζητήσεις από τους διοικούντες της ΕΟΚ με τους εκπροσώπους των ομάδων, προφασίστηκε το κόστος της μεταφοράς έδρας, ως δικαιολογία για να γίνουν οι τελικοί στο κλειστό της Λεωφόρου.

Οι πράσινοι λοιπόν προτίμησαν αντί να συμβάλλουν στην εξέλιξη και την αναβάθμιση του αθλήματος να δηλώσουν την έδρα τους. Αυτό που όμως που προκαλεί απορίες δεν είναι η επιλογή της έδρας, αλλά το γεγονός πως επέλεξε το ΟΑΚΑ για το τελευταίο παιχνίδι της Volleyleague Ανδρών κόντρα στο Φοίνικα Σύρου.

Ο Παναθηναϊκός δηλαδή προτίμησε να τοποθετήσει τάραφλεξ στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Φοίνικα που έχει σαφώς μεγαλύτερο κόστος, από το να παίξει τους τελικούς της Α1 μπάσκετ σε γήπεδο… μπάσκετ. Από εκεί και πέρα αυτό που μένει είναι η αντίδραση της ΕΟΚ για την ιδιαίτερη απόφαση του Παναθηναϊκού, που απόψε έχει ετοιμάσει το ΟΑΚΑ για παιχνίδι βόλεϊ, αλλά δεν μπορεί να καλύψει το κόστος για τους τελικούς του μπάσκετ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστκή (5/5)
ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

2η αγωνιστική (8/5)
Π. Γιαννακόπουλος 15.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

3η αγωνιστική (11/5)
ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (αν χρειαστεί)

4η αγωνιστική (15/5)
Π. Γιαννακόπουλος 15.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (αν χρειαστεί)

5η αγωνιστική (18/5)
ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (αν χρειαστεί)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ