Challenge Cup: Βήμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της κυπριακής Ολυμπιάδας Νεαπόλεως με 3-1 σετ και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «32» του Challenge Cup γυναικών.

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στις «32» του Challenge Cup γυναικών έκανε σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη της με 3-1 σετ επί της πρωταθλήτριας Κύπρου, Ολυμπιάδας Νεαπόλεως, στο PAOK Sports Arena. Την προσεχή Τρίτη (17/10) στο «νησί της Αφροδίτης» ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Με Ρέτσο βασικό η Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία (pics)

Οι «ασπρόμαυρες» είχαν σε μεγάλη μέρα τις Τσούμπα και Μιλάνοβα, οι οποίες έδωσαν κρίσιμους πόντους σε κομβικά σημεία του αγώνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τη βασική της πασαδόρο, Βίγκαρς.

Ο ΠΑΟΚ πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ (25-21), έχασε με «κάτω τα χέρια» το δεύτερο (16-25), ενώ στο τρίτο έκανε επίδειξη δύναμης ανακτώντας ξανά το προβάδισμα (25-16).

Μεγάλη μάχη έγινε στο τέταρτο, όπου οι Κύπριες μη έχοντας περιθώριο τα έδωσαν όλα για την ισοφάριση. Παρότι οι γηπεδούχες ξέφυγαν με 16-13, οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια (20-20).

Από κει και πέρα οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, με την Ουίλιαμς να είναι καταλυτική και με δύο σερί πόντους να χαρίζει τη νίκη στο «δικέφαλο» του Βορρά με 25-23 (3-1).

Τα σετ: Τα σετ: 25-21, 16-25, 25-16, 25-23

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από