Δυνατό ποντάρισμα από τη La Liga

Ποικιλία για ποντάρισμα προσφέρεται από τις στοιχηματικές εταιρίες σήμερα Σάββατο (10/09). Ενδιαφέρον έχει προγνωστικό από τη La Liga.

Ποικιλία για ποντάρισμα προσφέρεται από τις στοιχηματικές εταιρίες σήμερα Σάββατο (10/09). Ενδιαφέρον έχει προγνωστικό από τη La Liga.

5η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 παιχνίδια με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει υποστεί ήττα από τη Θέλτα στα πρόσφατα 7 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 εντός έδρας, εναντίον της Πόρτο, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 81’ αποβλήθηκε ο Ταρεμί για τους φιλοξενούμενους και στο 90+1’ ο Ερμόσο σκόραρε για το 1-0 της Ατλέτικο. Στο 90+6’ ο Ουρίμπε ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι, όμως στο 90+11’ ο Γκριζμάν με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγύρισε μια πολύ σημαντική από κάθε άποψη επιτυχία, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Επικράτησε εντός έδρας της Πόρτο (2-1) σ’ ένα ματς που δεν είχε γκολ στο φινάλε του 90λεπτου, αλλά σημειώσει 3 (!) στις καθυστερήσεις. Ο Γκριζμάν πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο φινάλε και χάρισε μια επιτυχία στους “Κολτσονέρος” ενώ έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της ομάδας και αμφισβητήθηκε. “Η αλήθεια είναι ότι ο Γκριζμάν των 30 λεπτών τα πηγαίνει πολύ καλά, των 60 λεπτών δεν ξέρουμε”, είπε ο Ντιέγο Σιμεόνε.

Η νίκη για την “Ατλέτι” ήταν πολύ σημαντική επίσης, διότι σε όμιλο με Λεβερκούζεν και Κλαμπ Μπριζ, η Πόρτο είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος και διεκδικητής της πρώτης θέσης. Τρίτη νίκη σε πέντε επίσημα παιχνίδια για το συγκρότημα του “Τσόλο”, που έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν στο πρόσφατο ματς της Λα Λίγκα. Μοναδική ήττα έως τώρα, ήταν από τη Βιγιαρεάλ εντός έδρας, με 0-2. Είναι εκτός αποστολής οι Σάβιτς, Ρεγιλόν, αμφίβολοι από θέμα ετοιμότητας οι Τομά Λεμάρ και Ματέους Κούνια.

Ατλέτικο Μαδρίτης Στατιστικά

*3/5 επίσημα ματς με under 2.5

*4/5 παιχνίδια είχαν “2-3 γκολ”

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός

ΘΕΛΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας της Κάδιθ, με σκορ 3-0, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι ομάδες δεν είχαν πολλές κλασικές ευκαιρίες και έμειναν στο μηδέν. Στο 56’ ο Ιάγο Άσπας σκόραρε για το 1-0, στο 62’ ο Όσκαρ Ροδρίγκεθ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 75’ και πάλι ο Άσπας σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Θέλτα δείχνει σημάδια βελτίωσης αγωνιστικά και η πορεία της είναι ανοδική. Επικράτησε της Κάδιθ (3-0) εντός έδρας, κάνοντας πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο με πειστική εμφάνιση. Κράτησε για δεύτερο διαδοχικό ματς το μηδέν στα μετόπισθεν, ύστερα από την νίκη στην Καταλονία επί της Τζιρόνα με σκορ 0-1. Πρωταγωνιστής της σεζόν για την ομάδα του Κοουδέτ δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ιάγο Άσπας, ο οποίος έχει σημειώσει ήδη πέντε γκολ σε τέσσερις εμφανίσεις.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Θέλτα, ο Νορβηγός επιθετικός Στραντ Λάρσεν, ο οποίος μοίρασε και μία ασίστ για το δεύτερο γκολ του Όσκαρ Ροδρίγκεθ. Ο Ισπανός χαφ που ήρθε φέτος στη Γαλικία από τη Σεβίλλη, τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση εναντίον της Ατλέτικο. Είναι δεδομένα εκτός ο επιθετικός Γκονσάλο Πασιένσια λόγω τραυματισμού. Δεν υπολογίζεται ο Ντένις Σουάρεθ.

Θέλτα Στατιστικά

*3/5 ματς τελευταία είχαν goal/goal

*3/4 επίσημα παιχνίδια με over 2.5

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Ατλέτικο μπορεί να κέρδισε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ούτε φέτος έχει κάνει ακόμα διαδοχικές πειστικές εμφανίσεις. Η Θέλτα έρχεται από δύο σερί επιτυχίες και θα παίξει με ψυχολογία, περιμένοντας πίσω από τη μπάλα με το μυαλό στις αντεπιθέσεις. Ποντάρουμε στα “2-3 γκολ” σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλη την ανάλυση του ματς καθώς και όλων των παιχνιδιών σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/atletiko-madriths-thelta/

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από