Δυνατό ποντάρισμα από το US Open

Δυνατό ποντάρισμα από το US Open

Αλκαράθ και Τιαφόε κοντράρονται για το US Open...

Η δεύτερη μεγάλη έκπληξη του φετινού US Open έχει το όνομα Frances Tiafoe. O Αμερικανός θα έλεγα ότι εντυπωσιάζει έχοντας κι αυτός βρει τρομερό μομέντουμ και πίστη στις δυνατότητες του. Μέχρι στιγμής έχει χάσει μόλις 1 σετ και αυτό από τον Nadal, δείγμα επίσης της μεγάλης αυτοσυγκέντρωσης που έχει σε κάθε αγώνα.

Απέναντι στον Rublev πραγματικά με εξέπληξε και ειδικά με τον τρόπο που κέρδισε τα δύο τάι μπρέικ για να πάρει κεφάλι στο ματς με 2-0 σετ. Τα χτυπήματα του ήταν πάντα δυνατά αλλά τώρα φαίνεται πως έχει βρει εξαιρετική ισσοροπία στις επιλογές του, χτίζοντας πολύ πιο ψύχραιμα τον πόντο. Όταν υπάρχει αυτοπεποίθηση τα πάντα δείχνουν πιο εύκολα!

Από την άλλη, το φαβορί του αγώνα, Alcaraz, έκανε απίστευτη ανατροπή προχθές, αφού στάθηκε τυχερός με την λιγοψυχία που είχε ο Sinner όταν σέρβιρε για το 3-1. Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι δύσκολο να συμβεί, ειδικά όταν η εξέδρα συμμετέχει τόσο ενεργά στον αγώνα και θέλει να δει όλο και περισσότερο θέαμα. Από τη στιγμή που ο Ισπανός έκανε το μπρέικ για το 5-5 στο 4ο σετ, όλα έδειχνα μονόδρομος για τη νίκη αφού ο Ιταλός απλά θα ένιωσε το σώμα του 100 κιλά πιο βαρύ.

Το γράφω και το ξαναγράφω αλλά η ψυχολογία είναι απίστευτο πράγμα και ειδικά σε ένα ατομικό άθλημα, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Στον σημερινό αγώνα ο Alcaraz θα χρειαστεί να κάνει άλλο ένα ακόμα μεγάλο ματς αν θέλει να πάρει τη πρόκριση για τον τελικό.

Αν και έχει παίξει 3 σετ παραπάνω από τον αντίπαλό του, έχει μείνει συνολικά μόλις 1 ώρα παραπάνω στο κορτ, αλλά βέβαια στα 2 τελευταία που είναι και τα πιο πρόσφατα είχε δύο 5σετα. Στο δια ταύτα δύσκολα βλέπω να έχουμε καθαρή νίκη 3-0 σετ εκατέρωθεν, αφού ο αγώνας αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπος. Αν ο Αμερικανός καταφέρει κάτι τέτοιο, πραγματικά χαλάλι το στοίχημα που θα χαθεί.

Αντιθέτως βλέπω άλλο ένα 5σετο αγώνα, με τον Ισπανό να έχει την ικανότητα να φέρνει τους αγώνες του στο όριο, δίνοντας του επίσης οριακά τον τίτλο του φαβορί αν φτάσουμε μέχρι εκεί.

Επομένως, προτείνεται το όβερ 39.5 με απόδοση 1.83, όπως επίσης και το 3-2 σετ υπέρ του Alcaraz με απόδοση 6.00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ