ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ντέρμπι κορυφής έχουμε στην Ευρωλίγκα για την 22η αγωνιστική, με τη Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στο 13-8 βρίσκεται η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Την προηγούμενη αγωνιστική, είχε γνωρίσει την ήττα στη Γαλλία με 91-77 από τη Βιλερμπάν. Έκανε κακή εκκίνηση στον αγώνα και δεν κατάφερε να επιστρέψει. Αυτή ήταν η πρώτη μετά από τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι σε Μονακό (98-94), Μπάγερν Μονάχου (79-71) και Παναθηναϊκό (94-88).

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι στην κορυφή με 14-7, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και εκεί θέλει να μείνει, γνωρίζοντας πόσο σπουδαία θα είναι μία νίκη απόψε. Γνωρίζει, βέβαια, επίσης, και το μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 95-89 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ΣΕΦ, προ ημερών, πιο εύκολα από όσο δείχνει η τελική διαφορά.

Αυτή ήταν η 3η διαδοχική επιτυχία στην Ευρωλίγκα, μετά το 73-60 επί της Ρεάλ Μαδρίτης και το 85-83 επί της Βίρτους Μπολόνια. Πέρα από τη δυσκολία που έχει έτσι κι αλλιώς η αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, θα παίξει απόψε χωρίς τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος στο παιχνίδι με τη Μακάμπι αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση. Θυμίζουμε, στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 94-67.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 19:45 της Τρίτης.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από