Η κορυφή περνάει από την Πόλη για τον Ολυμπιακό

Η κορυφή περνάει από την Πόλη για τον Ολυμπιακό

Ο πρωτοπόρος της Euroleague, Ολυμπιακός, φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Με… σπασμένα φρένα βαδίζει στην εφετινή Euroleague ο Ολυμπιακός. Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη για τους «ερυθρολεύκους», που απόψε (19:45, Novasports Prime) έχουν επικίνδυνη έξοδο στην Πόλη για την 22η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε στην «Ούλκερ Αρένα», σε ένα ματς που δεδομένα θα πέσουν κορμιά. Τρεις συνεχόμενες νίκες μετρούν οι ερυθρόλευκοι, ενώ οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στην αναμέτρηση με την Βιλερμπάν.

Διαβάστε επίσης: Όλα στραβά και ανάποδα στον Παναθηναϊκό: Μεταγραφικός στόχος καταλήγει στη Βραζιλία

Πολύ σημαντικό το αποψινό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, που βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία της Euroleague. Ο Ολυμπιακός οδηγεί πάντα την κούρσα στην εφετινή διοργάνωση, με ρεκόρ 14-7. Από την άλλη, η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη είναι μια νίκη μακριά (13-8) και στην 3η θέση της κατάταξης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ως… όπλο και το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Ολυμπιακός είχε κάνει σμπαράλια τους Τούρκους (94-67) επομένως και σε περίπτωση ήττας πιθανότατα θα υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πονοκεφαλιάζει καθώς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα. Ο έμπειρος πλέι μέικερ του Ολυμπιακού παραμένει εκτός και δεν θα ενισχύσει την ομάδα στην Πόλη, κάτι που σημαίνει πως το βάρος θα πέσει πάλι στον Γουόκαπ στη θέση «1».

Όσον αφορά την προϊστορία των δυο ομάδων, ο Ολυμπιακός είναι το… αφεντικό, καθώς μετράει 17 νίκες έναντι 14 των αντιπάλων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ