ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

Να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα. Πρώτα έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε ένα ματς που είχε δοκάρι με τον Χάμες, αλλά συνολικά δεν είχε καλή παρουσία. Ακολούθησε η ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, ματς που επίσης δεν είχε καλή εικόνα και είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση.

Όλο αυτό, ο πρωταθλητής Ελλάδας καλείται να το γυρίσει και να το μετατρέψει σε μία νίκη και με καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναιτωλικό. Ένα ματς που ο Μίτσελ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές και πάλι. Θυμίζουμε, εκτός έχουν μείνει οι Μπιέλ, Ντόι, Μαρσέλο, Βρουσάι, Σισέ και ο τιμωρημένος Ρέαμπτσιουκ, ενώ επιστρέφουν στην αποστολή Χάμες, Μπα, Κανός. Ο Ολυμπιακός έχει να παίξει ως το τέλος της κανονικής περιόδου με: Λαμία (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), Λεβαδειακό (εντός) και ΑΕΚ (εκτός).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Παναιτωλικός, από την πλευρά του, πηγαίνει στο Καραϊσκάκη χωρίς άγχος και με στόχο να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα, όσες δυσκολίες και να έχει η αποστολή του. Έχει ανέβει στους 24 βαθμούς, αλλά έτσι κι αλλιώς έχει καλή ομάδα και δεν θα έμπλεκε.

Έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο και ενώ είχε προηγηθεί η σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία με 3-2 κόντρα στην ομάδα του Βόλου. Ο Αναστασίου δεν υπολογίζει τους Μπακάκη, Ανέστη, Μαλή και τον τιμωρημένο Σενγκέλια. Επιστρέφουν Αποστολάκης και Νταγκό, για πρώτη φορά στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Γκρατερόλ. Τα 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια του στο Λεκανοπέδιο ήταν Goal/Goal.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Δευτέρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από