Τι αλλαγές θα κάνει ο Ολυμπιακός με Παναιτωλικό

Τι αλλαγές θα κάνει ο Ολυμπιακός με Παναιτωλικό

Πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναιτωλικό την ερχόμενη Δευτέρα στο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική της Superleague

O Ολυμπιακός μετά την ήττα στην «Opap Arena» από την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική της Superleague.

Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με την ομάδα του Αγρινίου την ερχόμενη Δευτέρα (13/2) και ο Μίτσελ έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου. Οι Πειραιώτες ψάχνουν αντίδραση κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Ισπανό τεχνικό να ετοιμάζει αλλαγές για το συγκεκριμένο ματς, συγκριτικά και με το ντέρμπι κόντρα στην Ένωση.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Μίτσελ «πονοκεφαλιάζει» για την κατάσταση που βρίσκονται οι Χάμες Ροντρίγκες και Πεπ Μπιέλ, αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Κολομβιανός σταρ τραυματίστηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δεν αγωνίστηκε με την ΑΕΚ, όμως κάνει αγώνα δρόμου για το ματς της Δευτέρας.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος βγήκε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι. Όπως όλα δείχνουν και οι δυο ποδοσφαιριστές δεν είναι εύκολο να αγωνιστούν, τουλάχιστον ως βασικοί, αλλά η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει αύριο, μετά την προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη θεωρείται η αλλαγή στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι τιμωρημένος και τη θέση του θα πάρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ραμόν. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην αποστολή και ο Ουσεϊνού Μπα μετά από 3,5 μήνες, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει ακόμη και φανέλα βασικού.

Πέρα από τον Σενεγαλέζο στόπερ, είναι πιθανό να ενεργοποιηθεί και ο συμπατριώτης του, Παπέ Αμπού Σισέ και να είναι και εκείνος στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Μίτσελ ωστόσο να μην έχει κατασταλάξει προς το παρόν στο αρχικό σχήμα για την αναμέτρηση της Δευτέρας, καθώς περιμένει να δει και τι θα συμβεί με τους Χάμες και Μπιέλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ