Ολυμπιακός: Ποντάρει σε Κανός ο Μίτσελ

Ολυμπιακός: Ποντάρει σε Κανός ο Μίτσελ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υπολογίζει τον συμπατριώτη του εξτρέμ που παρά το σοκ της απώλειας της μητέρας του δήλωσε πανέτοιμος να αγωνιστεί

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Σέρτζι Κανός που λίγες μέρες μετά την άφιξη του στην Αθήνα έχασε την μητέρα του. Ο Ισπανός εξτρέμ του Ολυμπιακού έχασε για αυτό τον λόγο το ματς με την ΑΕΚ όπου ο Μίτσελ τον προόριζε ακόμη και για βασικό (σίγουρα αν δεν ξεκίναγε θα έμπαινε στη θέση του τραυματία Μπιέλ αντί του Μπουτούτσι) θεωρώντας πως ειναι σε θέση να μπει κατευθείαν στα βαθιά.

Διαβάστε επίσης: Δεύτερες σκέψεις από την ΑΕΚ για την… μεζούρα

Ο Κανός άλλωστε είχε ήδη κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα παίζοντας ως αλλαγή στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ισπανός εξτρέμ που επέστρεψε στο Ρέντη έκανε κανονικά τις δύο τελευταίες προπονήσεις και μπήκε στην αποστολή για το αποψινό ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Μίτσελ μίλησε ξανά μαζί του για το ψυχολογικό κομμάτι του παίκτη με τον Κανός να του ξεκαθαρίζει πως παρά το σοκ της απώλειας της μητέρας του θέλει να τον υπολογίζει ο Μίτσελ και να του δώσει την δυνατότητα να αγωνιστεί. Το πιθανότερο απόψε ειναι ο Κανός να βρίσκεται στον πάγκο και να ειναι από τις πρώτες λύσεις που θα έχει να φέρει στο παιχνίδι ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Κανός άλλωστε ειναι μια απο τις πιο έτοιμες επιλογές των πρωταθλητών με τον Μίτσελ να θέλει γρήγορα να τον βάλει στο «κόλπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ