«Μάχη» στη Νορβηγία

Οι σημερινές επιλογές για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας.

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης.

Σάββατο (09/07) σήμερα και το κουπονι στοιχηματος είναι πιο γεμάτο σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Πάμε να δούμε μια επιλογή που έρχεται από Νορβηγία.

Διαβάστε επίσης: Σοκ για τον Κλοπ: Έμαθε μετά τον τελικό ότι η οικογένεια του παγιδεύτηκε έξω από το «Σταντ Ντε Φρανς»

13η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*H Μπούντε/Γκλιμτ δεν έχει υποστεί ήττα από τη Σάρπσμποργκ στα πρόσφατα 10 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΜΠΟΥΝΤΕ/ΓΚΛΙΜΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 3-0 εντός έδρας της Κλάκσβικ, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις στο 11’ ο Μπονιφάσε σκόραρε για το 1-0 και ο ίδιος παίκτης στο 31’ έκανε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 58’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με εκτέλεση πέναλτι και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μπούντε/Γκλιμτ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον επόμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιβλήθηκε εντός έδρας της Κλάκσβικ (3-0) από την Ισλανδία και ουσιαστικά είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο επιθετικός Μπονιφάσε ο οποίος σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του. Η Μπούντε/Γκλιμτ έδωσε είναι σε καλή κατάσταση συνολικά, με αρνητική παρένθεση την ήττα από τη Οντ (3-2) για το πρωτάθλημα. Προβληματική αμυντική λειτουργία, την… αποτελείωσε στο φινάλε η λανθασμένη απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι στους γηπεδούχους. Όσον αφορά την αποστολή, οι Μόρτεν Κόνραντσεν και Φετ εξακολουθούν να είναι εκτός.

Μπούντε/Γκλιμτ Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*7/10 παιχνίδια τελευταία με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 5/6 ματς εντός έδρας

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 4-3 εντός έδρας, εναντίον της Σάντεφιορντ, για το πρωτάθλημα. Στο 8’ και στο 19’ ο Μάιγκορντ με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα έκανε το 2-0. Στο 21’ ο Τβέτερ μείωσε σε 2-1. Στο 39’ αποβλήθηκε ο κίπερ Νίλσεν για τους γηπεδούχους και στο 44’ ο Βέγα ισοφάρισε σε 2-2. Στο 54’ ο Σαλέτρος με πέναλτι το 3-2, στο 70’ ο Νγκουάλι με σουτ το 4-2. Στο 73’ ο Οφκίρ μείωσε για το τελικό σκορ.

Η Σάρπσμποργκ πανηγύρισε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, ιδίως με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο φινάλε του πρώτου μέρους. Επικράτησε της Σάντεφιορντ (4-3) ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες από το ημίχρονο. Νίκησε έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Η πορεία είναι ήδη πολύ καλή παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε με νέο τεχνικό τη σεζόν. Έχει την καλύτερη επίθεση της Eliteserien με 28 τέρματα. Τιμωρημένος ο Νίλσεν, τραυματίας ο Κρίστιανσεν, θα παίξει ο 18χρονος Έι κάτω από τα δοκάρια. Εκτός και ο αμυντικός Τόμασεν.

Σάρπσμποργκ Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις με over 3.5 τέρματα

*7/10 ματς με goal/goal στην Eliteserien

*Σκοράρει σε 4/5 παιχνίδια εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Φαβορί βάσει αποδόσεων η Μπούντε/Γκλιμτ, όμως η Σάρπσμποργκ είναι επικίνδυνη μπροστά και δεν είναι τυχαίο ότι διατηρεί την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Θα προβάλουν αντίσταση οι φιλοξενούμενοι, επιλέγουμε ποντάρισμα στο διπλό +1.5 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.70.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

Πηγή: betarades.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από