Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τις δυνάμεις του με Άλκμααρ

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τις δυνάμεις του με Άλκμααρ

Ο Ολυμπιακός δίνει δυνατό φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Άλκμααρ (20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο κουπόνι του Σαββάτου (09/07). Στις σημερινές επιλογές για προγνωστικά στοιχήματος ξεχωρίζει το σπουδαίο φιλικό του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ.

Διαβάστε επίσης: H φανέλα που είναι «τρέλα» και η «τρέλα» για την φανέλα!

*Φιλική αναμέτρηση, θα διεξαχθεί στην έδρα του Ολυμπιακού.

*Αναμετρήθηκαν το 2009 στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 εντός έδρας, ισοπαλία 0-0 το ματς στην Ολλανδία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 3-1 κόντρα στη Σάλτσμπουργκ το προηγούμενο Σάββατο.

Έκλεισε την παρουσία του στην Αυστρία με ήττα στο φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ την περασμένη εβδομάδα, το πιο δυνατό απ’ όλα όσα έδωσε στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης. Είχε αρκετά θέματα στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ φάνηκε για ακόμη μια φορά ότι χρειάζεται χρόνο μέχρι να βρει τα πατήματα του στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Αθήνα την επόμενη ημέρα, ενώ απ’ την Τρίτη προπονείται στον Ρέντη.

«Κυρίως ήθελα να γίνει η ομάδα πιο ανταγωνιστική. Είναι αυτό που μας έλειπε πέρυσι, τους τελευταίους έξι μήνες. Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θα το θέλαμε. Αυτό περνάει από το να είμαστε πιο επιθετικοί. Είναι κάτι στο οποίο ήθελα να δουλέψω. Γίνονται κινήσεις ώστε να είμαστε πιο επιθετική ομάδα. Αυτό θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς», είπε ο κόουτς Μαρτίνς. Η ομάδα του πήρε μόλις μια νίκη σε έξι φιλικά στην Αυστρία (1-2-3), δέχτηκε γκολ στα 5/6 ματς.

Σήμερα λογικά θα παραταχθεί με αμιγώς βασική ομάδα, άλλωστε οι μάχες με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζουν. Τη Δευτέρα ακολουθεί εκτός έδρας φιλικό με τον Άρη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/5 Over 2.5 σε φιλικό επίπεδο.

*Έρχεται από 4/5 G/G σε φιλικό επίπεδο.

ΑΛΚΜΑΑΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ισοπαλία 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη.

Δεν απέφυγε τα λάθη στο φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο το θετικό είναι ότι τουλάχιστον δεν ηττήθηκε. Μπήκε πολύ άσχημα στο ματς, από δικό της λάθος στη μεσαία γραμμή ήρθε το 0-1, ενώ λίγο αργότερα ο δικέφαλος σκόραρε από κόρνερ. Μείωσε λίγο αργότερα η Αλκμάαρ, ενώ το 2-2 ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε ευκαιρίες για την ανατροπή, ωστόσο καλές φάσεις είχε και ο ΠΑΟΚ.

Είναι σε κατάσταση προετοιμασίας, έπαιξε το πρώτο φιλικό την περασμένη εβδομάδα, επικράτησε 3-1 της Τσβόλε. Σε επίπεδο ρόστερ, ενισχύθηκε με τους Όντγκαρντ (επιθετικός, 4 εκ. ευρώ, Σασουόλο), Ντε Βιτ (αριστερός μπακ, 2.3 εκ. ευρώ, Τσβόλε) και Λάντο (εξτρέμ, 600 χιλ. ευρώ, Χάμαρμπι). Αποχώρησαν οι Ουβεζάν, Αμπουκάλ, Ντρούιφ, Τααμπούνι, Κράμερ και Χέλμερ, κανένας δεν αποτελεί “πλήγμα”. Μάλλον αποχωρεί ο αριστερός μπακ Βάινταλ.

ΑΛΚΜΑΑΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Ελλάδα, παίζει το πρώτο φιλικό μπροστά στον κόσμο του, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα παραταχθεί με τους θεωρητικά βασικούς, καθώς τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα πλησιάζουν. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.30.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ