ΟΑΣΑ: Θα τα κάνει… όλα το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Πολλαπλά οφέλη θα έχει κάποιος που θα έχει στα χέρια του το νέο, ηλεκτρονικό εισιτήριο του ΟΑΣΑ που θα έχει ισχύ από τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Αρκετές δυνατότητες θα έχει όποιος διαθέτει το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο του ΟΑΣΑ από τις αρχές Νοέμβρη.

Όχι μόνο θα έχει πρόσβαση σε όλους τους σταθμούς, αλλά, θα μπορεί να επισκέπτεται μουσεία με καλύτερες τιμές.

Ωστόσο, επειδή τις τελευταίες ημέρες έχουν παρατηρηθεί μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών, ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, με δηλώσεις του τόνισε πως υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος για όλους όσους ενδιαφέρονται για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο στα γκισέ.

«Έχουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να βγουν 250.000 κάρτες περίπου, σε αυτό το διάστημα ό,τι και να κάνει κανείς θα έχει ουρές, θα έχει μια μικρή ταλαιπωρία. Να ζητήσουμε συγνώμη σε όποιον έχει ταλαιπωρηθεί, έχουμε βρει εναλλακτικό τρόπο να μην περιμένει κάποιος ούτε ένα λεπτό. Μπορεί να αφήσει ένα φάκελο με το όνομα και τη διεύθυνσή του και τα στοιχεία που ζητάνε και μια φωτογραφία και να βγει η κάρτα να ταχυδρομηθεί στο σπίτι,», ανέφερε ο Υπουργός.

Καταλήγοντας, ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι στις αρχές Νοεμβρίου θα λειτουργήσουν και οι μπάρες στους σταθμούς του μετρό, με τους πολίτες να περνούν χρησιμοποιώντας είτε ηλεκτρονικό εισιτήριο είτε την ηλεκτρονική κάρτα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από