«Βολές» Τσίπρα σε Μητσοτάκη: «Εσείς δώσατε εντολή να παρακολουθήσουν τον Ανδρουλάκη»

Νέα επίθεση κατά του πρωθυπουργού

Συνεχίζεται η ολομέτωπη επίθεση του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό, καθώς – όπως είπε – ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε την εντολή για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε στη διάρκεια της ομιλίας του ότι την παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη δεν την αποφάσισε ούτε ο ανιψιός του, ούτε ο πρόεδρος της ΕΥΠ αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Πρόσθεσε δε ότι το έκανε αυτό, «γιατί μέσα στην αλαζονεία σας, θέλατε να ελέγξετε τις εξελίξεις στο τρίτο κόμμα».

«Ο μέσος πολίτης ξέρετε τι σκέφτεται», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας; « Αν παρακολουθείται ένας αρχηγός κόμματος και ένας δημοσιογράφος, ποιος μπορεί να κοιμάται ήσυχος».

«Είναι δυνατόν να ισχυρίζεστε ότι μπορεί ο πρωθυπουργός να παρακολουθεί για λόγους εθνικής ασφάλειας; Ποιος θα τον κρίνει τον λόγο αυτό; Ο ίδιος μαζί με τους στενούς του συνεργάτες του; Είστε νομικά πολιτικά και ηθικά υποχρεωμένος να αφήσετε τα μισόλογα και να δώσετε εξηγήσεις.

Έχετε υποχρέωση να εξηγήσετε ποιος είναι ο λόγος εθνικής ασφάλειας που σας οδήγησε να παρακολουθήσετε το τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη. Δώστε μία απάντηση. Ποιος ήταν ο λόγος, ήταν πράκτορας, είναι κατάσκοπος, είναι επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα;».

Ο κ. Τσίπρας συνέχισε σημειώνοντας ότι αυτές τις ημέρες ζούμε την έξοδο του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από