Αγρια επίθεση Τσίπρα: «Καθεστώς εκφυλισμού, νεποτισμού, που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί η μεταπολιτευτική Ελλάδα»

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ξεχωριστή αναφορά με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς, έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στη διακυβέρνηση της ΝΔ τα τελευταία 3,5 χρόνια. Μιλώντας στη Βουλή για τις υποκλοπές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Έχω την ευθύνη στο όνομα της ομαλότητας να δώσω εγώ απαντήσεις και να πω την αλήθεια όπως εγώ την κατανοώ και πιστεύω την κατανοεί και η πλειοψηφία. Εδώ και 3,5 χρόνια χτίζετε ένα καθεστώς εκφυλισμού, νεποτισμού, που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί η μεταπολιτευτική Ελλάδα. Διότι δεν είναι μόνο οι παρακολουθήσεις. Με το που αναλάβατε πήρατε υπό το στενό σας έλεγχο και την ΕΡΤ και τη Γενική Γραμματεία ενημέρωσης που βάλατε τους ανθρώπους σας. Δε διστάσατε επίσης να μοιράσετε αφειδώς δημόσιο χρήμα για να ελέγξετε το σύνολο της ενημέρωσης. Γι αυτό προχωρήσατε στη λίστα Πέτσα και σε άλλες λίστες» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εξαπολύσατε πογκρόμ σε όσους δεν ήταν μαζί σας. Γι αυτό υποχώρησε η Ελλάδα στην 108η θέση στον πλουραλισμό της ενημέρωσης» είπε.

«Αυξήσατε τους μετακλητούς υπαλλήλους. Εφορμήσατε τις ακρίδες για το δημόσιο χρήμα. Αντλήσατε 7 δισ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις. Ποτέ άλλοτε δεν είχε ξαναγίνει αυτό. Βολέψατε σε οργανισμούς δικούς σας ανθρώπους» συμπλήρωσε.

«Αυτή πρωτοφανής και μιντιακή στήριξη που καταφέρατε σας έχει δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πως δε θα έχετε πολιτικό κόστος και θα είστε ανεξέλεγκτος εις το διηνεκές. Κι αυτή η αίσθηση ασυδοσίας μεγέθυνε την αλαζονεία, και σας οδήγησε στο να παρακολουθείτε και τους πολιτικούς σας αντιπάλους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από