Χαμός ανάμεσα σε Οικονόμου, Πορτοσάλτε για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Μας αδίκησε η διαιτησία» – «Λιώνω όταν ακούω ότι αδικηθήκατε» (vid)

Οι Δημήτρης Οικονόμου και Άρης Πορτοσάλτε είχαν έναν απίθανο διάλογο για το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Ολυμπιακός και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) χθες Κυριακή (13/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 13η αγωνιστική της Superleague.

Τροφή για κουβέντα και… πειράγματα έδωσε το χθεσινό ντέρμπι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα». Ο «ερυθρόλευκος» Δημήτρης Οικονόμου και ο «κιτρινόμαυρος» Άρης Πορτοσάλτε διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τον Άκη Παυλόπουλο να το απολαμβάνει ως πρωτοπόρος Παναθηναϊκός.

«Χαμογελάω γιατί είναι Δευτέρα, ξεκινάει η εβδομάδα, χαρούμενος που γύρισα στη δουλειά μου ευχαριστιέμαι που ο Οικονόμου δεν μπόρεσε να μου βάλει γκολ εχθές. Κλαίει λιγάκι είναι η αλήθεια», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Μας αδίκησε η διαιτησία πρώτα από όλα. Μας ακύρωσε ένα γκολ, χάσαμε μαγικές ευκαιρίες…», απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Όταν ακούω ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από την διαιτησία… λιώνω, λιώνω! Μπορεί να συμβεί, αλλά λιώνω. Αδικία από την διαιτησία έχουν νιώσει άπαντες. Όταν διαμαρτύρεσαι για την διαιτησία μια γραφικότητα υπάρχει. Αλλά μεγαλώνει όταν διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός», ανταπάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Δημήτρης Οικονόμου συνέχισε: «Κάτσε μην πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος… Στο γήπεδο του Ολυμπιακού είδες τι γράφει απ΄ έξω; 47 πρωταθλήματα μόνοι μας!».

Τον τελευταίο λόγο είχε ο Άκης Παυλόπουλος, που του είπε: «Αρκεί να μην γράφει 48 με το που ξεκινάει η σεζόν. Να περιμένουμε να κυλήσει η σεζόν πρώτα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από