Προκλητικός Πορτοσάλτε: «Με τη νίκη η ΑΕΚάρα μας» – Οικονόμου: «Θα τα πούμε τη Δευτέρα εμείς…» (Vid)

Προκλητικός Πορτοσάλτε: «Με τη νίκη η ΑΕΚάρα μας» – Οικονόμου: «Θα τα πούμε τη Δευτέρα εμείς…» (Vid)

Άρης Πορτοσάλτε και Δημήτρης Οικονόμου λογομάχησαν στην εκπομπή, με τον πρώτο να εύχεται νίκη της ΑΕΚ και τον δεύτερο να απαντάει λέγοντας πως «τη Δευτέρα θα πέσει κλάμα»

Σε ρυθμούς ντέρμπι μπαίνει η Superleague, μιας και την Κυριακή ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση στο φαληρικό γήπεδο φαίνεται πως έχει ξεκινήσει για τα καλά η «μάχη», καθώς Άρης Πορτοσάλτε και Δημήτρης Οικονόμου διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον αέρα της εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Ο Πορτοσάλτε προς το κλείσιμο της εκπομπής ευχήθηκε πρώτος «με τη νίκη ΑΕΚάρα», με τον Οικονόμου ωστόσο, που υποστηρίζει τον Ολυμπιακό να του απαντάει: «Τη Δευτέρα κλαίνε»!

Αναλυτικά όσα είπαν οι δυο δημοσιογράφοι για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ:

«Καλημέρα σας, καλό Σαββατοκύριακο. Με τη νίκη ΑΕΚαρα»! Σ’ εκείνο το σημείο ήρθε η απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου που είπε χαρακτηριστικά:

«Θα τα πούμε την Κυριακή εμείς στο γήπεδο. Τη Δευτέρα κλαίνε. Τη Δευτέρα θα πέσει κλάμα»! Κάπου μάλιστα στο ενδιάμεσο ο… ουδέτερος του κυριακάτικου ντέρμπι, Άκης Παυλόπουλος, έδειξε να παίρνει θέση στηρίζοντας ΑΕΚ και Πορτοσάλτε λέγοντας: «Με κίτρινα σακάκια θα ‘ρθουμε»!

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ