Μια ανάσα από Ερέρα ο Άρης

Οι Κίτρινοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 64χρονο Ισπανό τεχνικό, Πάκο Ερέρα, αναμένεται άμεσα και η επίσημη ανακοίνωση του Αρη.

Όπως όλα δείχνουν, ο Πάκο Ερέρα θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο του Άρη την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο Ισπανός προπονητής έχει θητεία σε μεγάλες ομάδες της πατρίδα του, όπως η Νουμάνθια, η Αλμπαθέτε, η Θέλτα, η Σαραγόσα, η Βαγιαδολίδ και τελευταία η Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ έχει διατελέσει βοηθός του Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ για δυο σεζόν (2004-06).

Η περίπτωσή του ενδιαφέρει αρκετά τους ανθρώπους των κίτρινων, που τον έχουν προσεγγίσει εδώ και αρκετές μέρες, με τον ίδιο να εμφανίζεται θετικός να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ισπανίας.

Πλέον, το επόμενο βήμα για τις δυο πλευρές είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας τους και στη συνέχεια η ανακοίνωσή της, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί πριν την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με την Αναγέννηση Καρδίτσας, με την οποία ολοκληρώνεται το φετινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από