Ο Λεβαντόφσκι συνεχίζει να γράφει ιστορία (pics, vid)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και «πυροβολεί» ακατάπαυστα, σημειώνοντας πλειάδα ρεκόρ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποκαλείται από πολλούς, «μηχανή των γκολ» και όχι άδικα. Ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και το απέδειξε με το χατ-τρικ που έκανε στην άνετη επικράτηση των Βαυαρών επί της Μπενφίκα χθες, σε μια εμφάνιση η οποία τον βοήθησε να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο την εκατοστή του συμμετοχή στο Champions League με τον καλύτερο τρόπο, βάζονυας τον παράλληλα σε τροχιά να ξεπεράσει τον… εαυτό του.

Με τα 3 γκολ που πέτυχε στον αγώνα νούμερο 100 στην κορυφαία ποδοσφαιρική δισυλλογική διοργάνωση έφτασε πλέον τα 81 στον θεσμό. Πλέον έχει σκοράρει και στα τελευταία 8 ματς που έχει παίξει, με επόμενο στόχο να φτάσει και να «σπάσει» το ρεκόρ των 9 σερί εμφανίσεων που βρήκε δίχτυα από τον Σεπτέμβριο του 2019, ως τον Αύγουστο του 2020.

Οι 3 φoρές που παραβίασε την εστία του Βλαχοδήμου τον έφεραν στα 8 για φέτος στο CL, επίδοση που δεν έχει κανείς άλλος ως τώρα, σε μια χρονιά στην οποία ο 33χρονος φορ μοιάζει ασταμάτητος, κάτι βέβαια καθόλου ασυνήθιστο για εκείνον, έχοντας φτάσει τα 59 τέρματα και τις 9 ασίστ σε 49 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στο ημερολογιακό έτος του 2021, που δεν έχει ακόμα τελειώσει, δίνοντας του περιθώριο να μεγαλώσει κι άλλο τα στατιστικά του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από