Άρης : Λογομαχία του Μάβραϊ με δημοσιογράφο στον αέρα (vid)

Ο Μέργκιμ Μάβραϊ αποβλήθηκε στο 27ο λεπτό του Αλβανία - Σκωτία, αφήνοντας εκτεθειμένη την ομάδα του, ωστόσο σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο αμυντικός του Άρη διαφώνησε με δημοσιογράφο ως προς τον ισχυρισμό ότι έκανε κάτι μεμπτό.

Η εθνική Αλβανίας ηττήθηκε με 0-4 από τη Σκωτία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Nations League, γεγονός στο οποίο έπαιξε καταλυτικό ρόλο η αποβολή του Μέργκιμ Μάβραϊ στο 23ο λεπτό, με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο στόπερ του Άρη έκανε σκληρό φάουλ πάνω στον Φόρεστ, για το οποίο δέχθηκε την κίτρινη κάρτα. Η ένταση ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές συνεχίστηκε, με τον Μάβραϊ να απωθεί τον Κρίστι με το κεφάλι και αυτή του η κίνηση να τιμωρείται με κόκκινη κάρτα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, σε δηλώσεις του σε αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο 32χρονος είχε έντονη διαφωνία με τη δημοσιογράφο Χιγκέρτα Σάκο. Ο Μάβραϊ εξέφρασε την αντίθεσή του με την πεποίθηση της δημοσιογράφου ότι η κόκκινη κάρτα έπρεπε να έρθει λόγω της ενέργειάς του με αποδέκτη τον αντίπαλο, ισχυριζόμενος ότι ουδέποτε δεν έκανε κάτι μεμπτό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Mavraj – Hygerta Sako on Vidnews.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από