Αποβλήθηκε κόντρα στη Σκωτία ο Μάβραϊ, αλλαγή στο 27’ ο Κάτσε (vid)

Αποβλήθηκε κόντρα στη Σκωτία ο Μάβραϊ, αλλαγή στο 27’ ο Κάτσε (vid)

Βαριά ήττα με 4-0 από την Σκωτία γνώρισε στην έδρα της η Αλβανία, στο πλαίσιο 1ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας. Ρόλο σε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα έπαιξε η αποβολή του Μέργκιμ Μάβραϊ στο 23ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο 32χρονος στόπερ του Αρη έκανε ένα σκληρό φάουλ πάνω στον Φόρεστ για το οποίο δέχθηκε […]

Βαριά ήττα με 4-0 από την Σκωτία γνώρισε στην έδρα της η Αλβανία, στο πλαίσιο 1ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας. Ρόλο σε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα έπαιξε η αποβολή του Μέργκιμ Μάβραϊ στο 23ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο 32χρονος στόπερ του Αρη έκανε ένα σκληρό φάουλ πάνω στον Φόρεστ για το οποίο δέχθηκε την κίτρινη κάρτα. Το περιστατικό δεν έληξε εκεί καθώς η ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες συνεχίστηκε με τον Μάβραϊ να απωθεί τον Κρίστι και αυτή του η ενέργεια να τιμωρείται με κόκκινη κάρτα.

Μάλιστα το σκορ σε εκείνο το σημείο ήταν ήδη 1-0 για τους Σκωτσέζους με τον γκολ του Φρέιζερ από το 14′. Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εύκολη για τους φιλοξενούμενους, καθώς σκόραραν στο 45′ (πεν. Φλέτσερ), το 55′ (Φόρεστ) και το 67΄ (Φόρεστ ξανά), για να φτάσουν στο επιβλητικό 4-0.

Εξάλλου, ο Έργκους Κάτσε ξεκίνησε βασικός, ωστόσο λίγα λεπτά μετά την αποβολή του Μάβραϊ, συγκεκριμένα στο 27’΄απέσυρε τον μέσο του Παναθηναϊκού για να περάσει στη θέση του τον Ισμαΐλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ