Σαν σήμερα – Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Παναθηναϊκό με 4αρα (vid)

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια διέλυσε τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη με 4-0 για το Κύπελλο Ελλάδος και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Ο Ολυμπιακός είχε πραγματοποιήσει μια σπουδαία εμφάνιση σαν σήμερα πριν από 14 ολόκληρα χρόνια στο Καραϊσκάκη και είχε διαλύσει τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος με 4-0.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί κόντρα στο τριφύλλι, έδειξαν ποια είναι η καλύτερη ομάδα και απέκλεισαν τους πράσινους από τη συνέχεια του θεσμού, κι ενώ λίγες μέρες πριν οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί και πάλι στο Καραϊσκάκη, αλλά είχαν έρθει ισόπαλες με 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ματς έγινε για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και ο Ολυμπιακός έφτασε σε μία πανηγυρική πρόκριση στο «κάστρο» του, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τρία γκολ και ικανοποίησαν απόλυτα τον κόσμο τους. Απόκρουση-κλειδί ο Νικοπολίδης στο 1-0.

Παραδόθηκαν στην επανάληψη οι πράσινοι που δέχθηκαν το 2-0 και το 3-0 μέσα σε δύο λεπτά, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είχε βάλει ο Νούνιες με ένα μυθικό βολέ στην κίνηση, κάνοντας το 4-0 για τους πρωταθλητές.

Δείτε το ματς:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από