Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με Matchcombo στο 3.40

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με Matchcombo στο 3.40

Ανάλυση και προγνωστικά: Ντέρμπι της... υπομονής στη Λεωφόρο, επιστροφή του Τσούμπερ στα γκολ, μάχη για τα αστέρια στο Λονδίνο!

Στις 17:15 το απόγευμα της Κυριακής, η ΑΕΚ περιμένει τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Γιαννίκη ξεπέρασε την ήττα – σοκ από τον ΟΦΗ με νίκη στην έδρα της Λαμίας χάρη σε τέρματα των Γκαρσία και Άμραμπατ. Κατάφερε έτσι να διατηρηθεί στην 2η θέση με 33 βαθμούς, μειώνοντας στους 9 τη διαφορά της από την κορυφή. Εν αναμονή μεταγραφικής ενίσχυσης, στόχος της είναι να χτίσει ένα θετικό μομέντουμ με συνεχόμενα τρίποντα. Κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου πάντως θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αραούχο.

Ο Παναιτωλικός εμφάνισε ανταγωνιστικό πρόσωπο στην Τούμπα, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα και ως εκ τούτου να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Ατρομήτου που προηγήθηκε. Στη 10η θέση με 15 βαθμούς, θέλει όσο το δυνατόν περισσότερα θετικά αποτελέσματα για να μπει χωρίς άγχος στα playouts. Η ομάδα του Αναστασίου έχει αλλάξει το προφίλ και παίζει επιθετικά, στυλ που ευνοεί ομάδες με τη φιλοσφία της ΑΕΚ.

Ο Γιαννίκης περιμένει την επιστροφή του Τσούμπερ σε υψηλές πτήσεις και ο Ελβετός μοιάζει ανεβασμένος στο ξεκίνημα του νέου χρόνου. Η επιλογή 1 & over 1,5 γκολ και να σκοράρει ο Τσούμπερ σε απόδοση 3.60 στο MatchCombo της Stoiximan.

Για τις 19:30 είναι προγραμματισμένη η σέντρα του μεγάλου ντέρμπι στη Λεωφόρο. Μετά από τρεις σερί νίκες στην έδρα του με σκορ 2-0 κόντρα σε Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, ο Παναθηναϊκός έκανε το ένα δώρο πίσω από το άλλο στο Πανθεσσαλικό και ηττήθηκε 3-1 από τον Βόλο. Παίζοντας και με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο μετά από την αποβολή του Σάντσες. Έμεινε στους 26 βαθμούς, όσους και οι ΠΑΣ, ΟΦΗ, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην τριπλή ισοβαθμία. Στόχος είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός σκόνταψε στη Ριζούπολη και το 0-0 με τον Απόλλωνα, πριν αναβληθεί η αναμέτρηση με τον Αστέρα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στον Ρέντη. Μπορεί οι ‘ερυθρόλευκοι’ να παραμένουν αήττητοι στην κορυφή και στο +9 από την δεύτερη ΑΕΚ, όμως ο Μαρτίνς δεν εφησυχάζει και ζητάει σοβαρότητα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αντιμετωπίζει τις απουσίες σημαντικών παικτών που λείπουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (Σισέ, Κούντε, Ροντρίγκες, Αγκιμπού και Ονιεκούρου), ωστόσο έχει κανονικά στη διάθεση του πλέον τους Λαλά, Σωκράτη και Ρόνι Λόπες.

Η αλήθεια είναι πως η ιστορία έχει (απο)δείξει ότι σπανίως αυτό το ντέρμπι εξαρτάται από τα ρόστερ και την βαθμολογική διαφορά των ομάδων. Εντούτοις, ο Παναθηναϊκός έχει δείξει έλλειμμα χαρακτήρα στα ντέρμπι τη φετινή σεζόν, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει τον ρυθμό και την ένταση της περσινής σεζόν.

Φαντάζει ως ένα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενδεχομένως και στο λάθος παραπάνω. Η συνδυαστική επιλογή Χ ημίχρονο και over 6,5 κάρτες στο ματς, σε απόδοση 3.40 στο MatchCombo της Stoiximan.

Ένα μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι έχουμε και για την 22η αγωνιστική της Premier League, αναμέσα σε Τότεναμ και Άρσεναλ. Οι Spurs δεν τα κατάφεραν στα διπλά ματς με την Τσέλσι για τα ημιτελικά του Carabao Cup, τρέχουν ωστόσο ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων στο πρωτάθλημα. Με συνέπεια να βρίσκονται πλέον στην 6η θέση της Premier League, με 33 βαθμούς και στο -4 από την τετράδα αλλά με τρία ματς λιγότερα.

Η Άρσεναλ άντεξε με 10 παίκτες στο Anfield και πήρε 0-0 κόντρα στη Λίβερπουλ, στον πρώτο ημιτελικό του Carabao Cup. Μετά από τέσσερις σερί νίκες ηττήθηκε στο πρωτάθλημα από τη Σίτι και έπεσε στην 5η θέση. Στο -2 από την 4η Γουέστ Χαμ, αλλά με ματς λιγότερο. Στόχος της, όπως και της Τότεναμ, είναι ένα εισιτήριο για το Champions League.

Ο Κόντε σουλούπωσε αρκετά την Τότεναμ, τουλάχιστον μπορεί πλέον να παίρνει αυτό που θέλει απέναντι σε ομάδες ίδιου ή χαμηλότερου επιπέδου. Ο Αρτέτα έχει βελτιώσει την Άρσεναλ, που παρουσιάζεται πιο συνεπής στο χορτάρι αλλά έχοντας συγκεκριμένο ταβάνι. Ικανή η Τότεναμ να δώσει συνέχεια στο θετικό της μομέντουμ, η συνδυαστική επιλογή 1Χ & να σκοράρει ο Κέιν σε απόδοση 2.70 στο MatchCombo της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ