Αποκλειστικό : Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ζιλέ -Θέλει… Ελλάδα ο Βέλγος, οι σκέψεις του Ουζουνίδη

Αποκλειστικό : Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ζιλέ -Θέλει… Ελλάδα ο Βέλγος, οι σκέψεις του Ουζουνίδη

Η ΑΕΚ ψάχνει ένα, ίσως και δύο χαφ μέχρι το τέλος Αυγούστου και προτάθηκε ο ελεύθερος Γκιγιόμ Ζιλέ.

Ο άξονας της ΑΕΚ προς… ενίσχυση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην είναι ευχαριστημένος από την εικόνα των Μοράν-Αϊντάρεβιτς στην προετοιμασία και να αναζητά κάτι καλύτερο για να πλαισιώσει τους Σιμόες-Άλεφ-Γαλανόπουλο στα χαφ. Έτσι, θα αποκτηθεί δεδομένα μέσος, δεν αποκλείεται και δύο, μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Ο Κονέ είναι προς το παρόν… παρελθόν, ο Κρστίτσιτς του Ερυθρού Αστέρα αρέσει αλλά έπαιξε στα προκριματικά και θα επανεξεταστεί τον Αύγουστο ανάλογα με τη διοργάνωση που θα συμμετάσχει η ΑΕΚ, ενώ πάντα δυνατά «παίζει» το όνομα του Μάτο Γιάγιαλο της Παλέρμο που ελέω… των μάνατζερ αδερφών Λέμιτς έχει πολλές πιθανότητες.

Όμως τα… ραντάρ του «to10.gr» έπιασαν, ότι στην ΑΕΚ και δη στον Μαρίνο Ουζουνίδη προτάθηκε απευθείας η περίπτωση του Γκιγιόμ Ζιλέ. Χαφ με ποιότητα και εμπειρία, ελεύθερος, αλλά στα 34.

Στον Ολυμπιακό δεν ταίριαξε ποτέ και έτσι πήγε στράφι η επένδυση του 1 εκατ.ευρώ στην Ναντ. Ο Βέλγος μέσος έπαιξε 28 ματς με 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ η Σαρλερουά του προσφέρει πολύ καλό συμβόλαιο για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Ζιλέ γουστάρει πολύ την ζωή στην Ελλάδα, ενώ ακόμη δεν έχει αφήσει το σπίτι του στα Νότια Προάστια αφήνοντας παράθυρο… ανοιχτό αν βρει ομάδα εδώ.

Είναι κεντρικό και αμυντικό χαφ με ποιότητα, ενώ έχει παίξει σε Εουπε, Γκενκ, Αντερλεχτ, Μπαστιά, Ναντ και Ολυμπιακό.

Θα προχωρήσει την περίπτωση του ο Ουζουνίδης; Θα ενδιαφερθεί η ΑΕΚ για τον 34χρονο Ζιλέ μετά την πρόταση από μάνατζερ; Προσεχώς αναμένονται απαντήσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ