Μια ανάσα από Έβερτον ο Μίνα

Μια ανάσα από Έβερτον ο Μίνα

Ο Μάρκο Σίλβα είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Κολομβιανού αμυντικού και σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sport» Μπαρτσελόνα και Έβερτον τα βρήκαν στα 32 εκατ. ευρώ

Η Έβερτον φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Μπαρτσελόνα στα 32 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κολομβιανού κεντρικού αμυντικού Γέρι Μίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sport».

Ο Μάρκο Σίλβα ψάχνει έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τα «ζαχαρωτά» και ο Γέρι Μίνα φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του. Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί τον Μίνα μια εξαιρετική επιλογή, με το όνομα του Μίνα να ακούγεται αρκετά για την Έβερτον μετά τη λήξη του Μουντιάλ.

Ο Μίνα έκανε ένα εκπληκτικό Παγκόσμιο Κύπελλο με την Κολομβία, σκοράροντας μάλιστα και τρία γκολ, ενώ στον αέρα έδειχνε ανίκητος. Ο 23χρονος αμυντικός ήταν περιζήτητος, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν έδειξε διάθεση να τον κρατήσει.

Τα 32 εκατ. ευρώ λοιπόν φαίνεται να είναι η τιμή που θα αποκτήσει τον αμυντικό η Έβερτον, ενώ ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Η Έβερτον έχει ήδη αποκτήσει τον Λούκας Ντιν από την Μπάρτσα και φαίνεται να χτίζει μία «μπλαουγκράνα« άμυνα για την Πρέμιερ Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ